Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utoljára akkor láttam ennyire durvát mikor 1980-ban láttam az ALIEN 1 . A nyolcadik utas a halál cimü filmet

remélem kisgyerekek nem olvassák ezt a forumot,
Jó lenne egy angolossal meg nézetni ezt a vidit a szöveget is meg kéne tudni az is jó lehet
én megesküdtem neki hogy nem teszek bele semmit!nekem adta érte a viperáját de azzal nyomom őt buksin ha ugat
Makeeeee ne légy finnyás attól a kis nyáltól!Úgy csak jobban csúszik
kérdezte is lali, hogy nem fogsz-e haragudni rá hogy elszerette előled a csajt
jah ő a "karatekutya" ?
most már tuti nem szeretem el a krisztát pszihó öcsitöl rácsurgatta a nyálát,MÉRGEZETT
Hűűű...szóhoz sem jutok.
én azt tudom, hogy lassan oszlopok lesznek a Wilkinson mellett
Milyen szép pár
most eszik,?
mi lett veled olivér?......tönkrementél teljesen.....se endurózás se jó megérzések ........
nekem ezek a képek egyre gyanusabbak
Hát Ronis, ez azért elég nagy butaság volt amit írtál! A megfelelő motorkerékpár kezelés minden motorsportnak az alapja! Sajnos ezt idehaza nagyon sok motoros nem képes felfogni! Csak a gázt ismerik ugye! A megfelelő motorkerékpár kezelést pedig a leghatékonyabban a triálmotorozással tudod elsajátítani! Itt rákényszerülsz arra, hogy pontos, finom mozdulatokkal kezeld a gázt, a kuplungot, a fékeket a kormányzást és a megfelelő testhelyzetet is meg lehet tanulni! Ha ez meg van akkor minden motorsportban tudod a megszerzett tudást kamatoztatni. Az enduro és a triál sport a 60-as években még egy és ugyan az a sportág volt! Ha nem szabad egy vezetéstechnikai sportággá tenni a két sportot akkor vajon miért nyernek az enduro sportban a triálosok?
Ja és avarban is meglepődnél milyen könnyen ott tudja hagyni az endurot egy kis triálmotor! Persze ha a motor vezetője már elsajátította azt a technikát amivel ezt kivitelezni tudja! Természetesen nem azt mondom, hogy egy enduro nem jó, igenis jó....sőt nagyon jó, és ha azt is megfelelően kezelik akkor még simán egy enduroval is lehet triálozni! Csak meg kell nézni Tadeus Blazusiak miként ugrál egy 300-as KTM EXC-vel a traktorgumikon!

Szóval ha számít a jó pár éves tapasztalatom (és legalább abban bízok, hogy meghallgattok) akkor átgondoljátok mit írtok!

hali
kiürült a terem,
pazzini pszicho laller aki csajokat reggelizik
miért érzem úgy, hogy jobb azt ha nem tudjuk miért volt lali félmeztelen és te fényképezgetted
aztakurva hősök terén aludt betyárszarát nekije ez ez odabasz
Kiez a teleszart buvárruha?Csak nem a Lali Psziho
sokkoló
Már így is elég hosszú a kezem, nem akarom hogy állva tudjam felhúzni a zoknimat!
a mostaninak miért nem tudod huzni,? nem jo a gázbowden,,?