Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a bal szélső tetszik!
Pedig nekem simán eltörtek a fék meg a kuplungkarok...KTM-es kézvédő ide, KTM-es kézvédő oda...és még csak nagyot se estem...
Hát a zozinak pont az Acerbis is elvan görbülve!És kb most 20-24 e be kerűl.A ktmes műanyag nem csak a széltől véd az biztos!
A sima műanyag az mondjuk leginkább a menetszéltől véd (tapasztalat)...az alus Acerbis az viszont tényleg jó, klubos kolléga anno 100 körüli tempónál csúszott el aszfalton és a kézvédőről csak egy kis műanyag kopott le!
a 60ezer az biztos(még lehet belől30 is.mert 0 tolerancia,de méltányosság van és van ügyvéd/jogász ismerős aki kimondottan ilyen esetekkel foglalkozik)....a bünti 10000%... a jogsi már csak a kérdés...de 2 rendőr eddig azt mondta hogy megmarad.
hát csakbevonják!
na megyek mindjárt jövök
Ugrik a jogsid és 100 000 ft!
poli van nekem is
talán szerencse hogy hatvanas tábla volt....

mert ha vároban 50-es limitnél már gázabb a 115
ismerösömnek a gázmarkolatra hajlott rá 1kicsit
pont annyira hogy szorult is töle
meg mindig kalapálni kell rajta hogy jó álljon
2 rendőr ismerős azt mondja hogy nem vonják be
Sima műanyag polisport sharp igen olcsó és jó Vagy az Acerbis alubetétes!Az iszonyat bírja
ja a jogsi ....
hát elvehetik de nemtudom mi a rajz...
77008
1 év 0 tolerancia óta aztán újra vizsga!
mire?
valaki monnyon má valami választ
ha meg aluminiumosat veszel abból rendeset vegyél mert ezek a szarok csak ráhajlANAK A KEZEDRE
Ne a kinézetre adjál!Nem érsemmit!A KTM nek a gyári műanyaga szinte mindent bir!Meg az ufo sem rossz belőle!
annyira szar?nekem sima müanyag van polisport
azzal nincs gond
csak ez jobban néz ki
Ilyet nehogy vegyél!Inkább a tiszta műanyagot vedd az sokkal jobb!
tegyük fel hogy valaki 60as táblánál megy 115tel..trafiznak ééés lekapják. a 60ezres bünti az oké...jogsit bevonhatják?
ennyire gyenge?én is gondolkodok ilyen kézvédön
csini a watta új kézvédője .....20 km van benne ..mondjuk abból 15 aszfalt...bár az is igaz , hogy ez is gumicukorból van de most vette kilencezerért....nagyon vad ez a laller