Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tangapapucs? ez csk Lali lehet(psziho)
Találos kérdés!Kit tartanak ezek az enduros tuskok?
nekem kell add ide most!
Szasztok!Mi ez a lábendorozás a réten?
mondjuk a kezdet az valoszinűleg ilyen lessz, KITE
de űzheted a réten is, jo buli, EXTRÉM KITE.
Andris hogy értsd miröl zagyválok, KITE BOARDING, AND BUGGY, :))
Köszi, nagyon fasza tételeket húztam. 4-es 5-ös lett szerintem mind, de majd holnap tudom meg, hogy hivatalosan milyen lett...
igen, Németországban,
GRATULA,
KITE ernyö ott van az első képen a fejed felett, és vagy beleűlös kocsival vagy ilyen nagy felfujhato ballonos kerekű gördeszka szerűséggel szokták reptetni az ernyőt, nagyon nagy királyság, főleg tengerparton folyamatos jo minőségű homok föveny ,ha esel sem űtöd meg magad, semmi perc alatt meg tud huzni 50-60-km/h-val, ráadásul ott mindig van szél,,
télen a balcsi jegén én is csinálom, a KITE-ot, csak vagy korival, vagy deszkával, csak ha ott felszálsz és rosszul érkezel akkor rendesen oda lehet verni magad, a jég az kicsit kemény,
Át, mint a huzat
Jól néz ki!
Kint csináltattad?
Hogy micsodat?
a kép lemaradt,
van egy ilyenem ha valakinek kell, autoba kamionba szélvédő mögé, igazi csináltatott , nem műanyag, 3000.ft.
Hát hallod én csak annak köszönhetem hogy ilyen motorom van,hogy gyűjtöttem mint egy állat és minden melót megcsináltam De többet biztos nem veszek ennyi pénzért motort,főleg endurót nem.Ez mostmár megvan szerencsére hitel sincs rajta szóval még egy ideig biztos ezzel járok
mert millerek vagytok mind a ketten és meg tudjátok venni az ilyen csilliomos verdákat,
mi a pálya sutyi,? átmentél a vizsgán izlett nekik a töltött kacsa,?
már megint mindenki motorozik hogy ilyen sokat írtok?
Én az előző mocimat adtam el plusz hozzá kuporgattam még párszáz ezret azt így meg tudtam venni Kp-ra.Nem volt sok választék 525-ből főleg rendszámos nem volt.Másfél milláért szerintem jó vétel volt.Kaptam hozzá egy halom cuccot idomszettet gumit láncot stb...Örült a srác a KP-nak ezért is tudtam le cigánykodni az árból!