Sziasztok :)
Hazaértem :)
Nagyon de nagyon zsíírul sikeredett a verseny
Kategória 2. helyezés :)
Gratula minden versenyzőnek :)
Köszi Gd a biztató dicséretet:)
ja nagyon zsír votl orion is mega többi menet közben elkezdett vérezni az orrom elég rendesen mocim is meg sisakom ruhám is tök véres volt de megvártak Z ék aztán entünk tovább orion árokba lefele azért jóval könnyebb kb negyed annyi idő alatt végigmentem mitn múltkor szembe
Sziasztok srácok!
KTM-hez keresek km órát, ktm topikból mára dtak 1-2 infót, lehetőséget, de gondoltam beirok ide is, hátha tud valaki valamit, motoros körökben esetleg.
Ha akadna, akkor csak irj ide nyugodtan!
Köszönöm!
Na meggyöttem Veszprémből, királyságos volt, bánhatja mindenki aki nem volt!
Bálintgazdától meg a többiektől akiktől nem köszöntem el, elnézést kérek, de asszem ráharaptam valamire a szendvicsemben és úgy elkezdett fájni a fogam hogy aszittem beszarok Székesfehérvárnál kezdett úgy-ahogy enyhülni a dolog...
És persze gratula minden résztvevőnek, jókat mentek nagyon!
Ronis mester nem azért mondta, merhogy hülyén néz ki egy gizgaz a városba, meg hogy nem menő a 2t rötyögése a csajoknál, hanem azér mer NEM ÉRI MEG ODA VENNI. A TEREPMOTOR NEM UTCÁRA VALÓ. ezt akarta kifejezni, csak te nem értetted meg.
tokodi off road-on eszeteknél legyetek mert irgum&burgum kezdődött ott mostanság ......ehhez képest a pilisbe kötelező endurózni ...vigyázzatok arrafele.....megint bejött amit mondtam
már be van írva csak még a pénztárcába kell beírnom
dömém ez igazán tündéri kis gépre sikeredett .....lehet faszább mint a originál yami.....sőt ....szerintem ahogy a részleteit külön ismerem nagy esélye van , hogy csináltak belőle egy rendes endurót....yamit se szarozom de valahogy .....nemtudom...ill. tudom
na megyek kinézek a délire 10-re..........rajtolni
Már éppen akartam javasolni hogy holnap az első utad a kalapboltba vezessen