nekem már csak a furgon az igazi , a normális autokat leszarom,
egy furgonba beférnek a motorok, kutyák, biciglik, fél munkagép, és rohadt nagyot lehet kurni a hátso űlés soron,
söt akár még aludni is lehet benne ha nincs otthonom,
én aztszetretem mikor a NAGY májer teleagatja autóját..annak látszó tárgyát több 100e-ért(felni,zene,matrijca,kémény,lámpa...szóval haszontalan kütyükkel)de porig rohadva,kopott gumik..stb mert arra nemfussa
Én ugyveszek autót hogy levansz..milyen zenevan benne (meg sorolhatnám minem számit/érdekel..)söt ha arcoskodik az eladó,hogy ennyi meg annyi a zene mondom vegyeki és +50et engedjen az autó árából
jo dolgok ezek a kis zene halgato kütyük,,,
tegnapi sztori csávo fut az erdőben az erdei uton, és jöttem haza felé nem lassan, csávo sávot váltott átugrálta a kerék nyomot amit persze nem a motorosok raktak oda akkor értem mellé, nem lassan, szerinted mekkorát ugrott az árok felé ahogy észrevette hogy elrobbanok mellette,,?
merthogy ennek a világ barmának is be volt dugva a fűle az erdei futás közben zenével,,és fogalma nem volt hogy valaki jöhet mögüle gyorsan,
áhhhh beszartam a röhögéstöl, akkora karikatura volt
nem csak ott jelenti számomra a zenét hanem mindenhol mondjuk most már a wifi nem annyira fontos mert van telón is net...de tuti fogok venni mp3 lejátszót...cd nincs a kocsiban
ja ez új...nem mondtad
nem vetted észre , hogy nincs kompót?
akkor más a felállás.....ilyenkor ritkán de még az is előfordulhat, hogy lukas a dugód....
abba reménykedj, hogy a hengered nem baszódott össze....aztán a dugó(wössner) 25,000 meg a felső tűgörgő 2800 ...épp most barkácsoltam egyet a napokban....már csak ki kell fizessék....
jó egy másfél négyzetcentislukat kell marni a dugó palástjába mert a cr dugója van a gg-ben amúgy...
egy furgonba beférnek a motorok, kutyák, biciglik, fél munkagép, és rohadt nagyot lehet kurni a hátso űlés soron,
söt akár még aludni is lehet benne ha nincs otthonom,
este kijöhetsz,,
majd augusztus végén eggyik este,
csak ugy mondom,
tegnapi sztori csávo fut az erdőben az erdei uton, és jöttem haza felé nem lassan, csávo sávot váltott átugrálta a kerék nyomot amit persze nem a motorosok raktak oda akkor értem mellé, nem lassan, szerinted mekkorát ugrott az árok felé ahogy észrevette hogy elrobbanok mellette,,?
merthogy ennek a világ barmának is be volt dugva a fűle az erdei futás közben zenével,,és fogalma nem volt hogy valaki jöhet mögüle gyorsan,
áhhhh beszartam a röhögéstöl, akkora karikatura volt
nem vetted észre , hogy nincs kompót?
akkor más a felállás.....ilyenkor ritkán de még az is előfordulhat, hogy lukas a dugód....
abba reménykedj, hogy a hengered nem baszódott össze....aztán a dugó(wössner) 25,000 meg a felső tűgörgő 2800 ...épp most barkácsoltam egyet a napokban....már csak ki kell fizessék....
jó egy másfél négyzetcentislukat kell marni a dugó palástjába mert a cr dugója van a gg-ben amúgy...
amúgy jó reggelt!
majd este kijöhetsz,