Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a diesellel megkerülöm mikor siet..... mert én nem érek rá
és most el is megyek bepakolni a motort a vitoba,
hiába nahh , öreg vagyok már a burgonya szirom sem a régi már,
nekem már csak a furgon az igazi , a normális autokat leszarom,
egy furgonba beférnek a motorok, kutyák, biciglik, fél munkagép, és rohadt nagyot lehet kurni a hátso űlés soron,
söt akár még aludni is lehet benne ha nincs otthonom,
én aztszetretem mikor a NAGY májer teleagatja autóját..annak látszó tárgyát több 100e-ért(felni,zene,matrijca,kémény,lámpa...szóval haszontalan kütyükkel)de porig rohadva,kopott gumik..stb mert arra nemfussa
gyereknap megafaszom nemkéne,,?
kapdbe
jah most meg itt gyereknapozol, aztán meg mész a nagyihoz pucsitani hogy fizesse ki a bűntit, na menjél térdepelni szépen oda a garázs mögé a pokosba,

este kijöhetsz,,

majd augusztus végén eggyik este,
kb nekem is tök mindeggy mi zörög, mindenevő vagyok,
hát az alkatrészekért igen
Akkor a KTM-ért nemgüriztél . .
ebbe sem volt,de én megdolgoztam érte és lett benne...nem azért güriztem érte hogy aztán meg ne használjam
Én ugyveszek autót hogy levansz..milyen zenevan benne (meg sorolhatnám minem számit/érdekel..)söt ha arcoskodik az eladó,hogy ennyi meg annyi a zene mondom vegyeki és +50et engedjen az autó árából
szoval a nem megfelelő pillanatban kis zenei kütyüvel valo zene halgatás full hangerőn, sportszeletet eredményezhet a gatyába,

csak ugy mondom,
én hallgatom motorozás közben is,fél füllel...futás,biciklizés közben sem szabad hangosan,nem hallod a környezetedet és az gáz
jo dolgok ezek a kis zene halgato kütyük,,,
tegnapi sztori csávo fut az erdőben az erdei uton, és jöttem haza felé nem lassan, csávo sávot váltott átugrálta a kerék nyomot amit persze nem a motorosok raktak oda akkor értem mellé, nem lassan, szerinted mekkorát ugrott az árok felé ahogy észrevette hogy elrobbanok mellette,,?
merthogy ennek a világ barmának is be volt dugva a fűle az erdei futás közben zenével,,és fogalma nem volt hogy valaki jöhet mögüle gyorsan,

áhhhh beszartam a röhögéstöl, akkora karikatura volt
enyémbe is varázsoljál már valami kompótot Főbéla, hagy zúzzuk már neki bódog gyereknapot. vigyed Zolikát vidámpaaarkba
szeva föbélamester,
nem csak ott jelenti számomra a zenét hanem mindenhol mondjuk most már a wifi nem annyira fontos mert van telón is net...de tuti fogok venni mp3 lejátszót...cd nincs a kocsiban
Reggelt.Az nagyon fontos mi irigyellek mekora gondjaid vannak .
ja ez új...nem mondtad
nem vetted észre , hogy nincs kompót?
akkor más a felállás.....ilyenkor ritkán de még az is előfordulhat, hogy lukas a dugód....

abba reménykedj, hogy a hengered nem baszódott össze....aztán a dugó(wössner) 25,000 meg a felső tűgörgő 2800 ...épp most barkácsoltam egyet a napokban....már csak ki kell fizessék....

jó egy másfél négyzetcentislukat kell marni a dugó palástjába mert a cr dugója van a gg-ben amúgy...

amúgy jó reggelt!
meg az ipodomat is eladtam...szal van már pízem. de új ipodot kell venni,mer nem állapot hogy nincs zeném a kocsiban
nagyi csak megdob valami pénzzel...a kocsi meg nem soká kész lesz,azt biztosító fizeti
oké de elöször agyorshajtásért, meg az auto törésért menjél térdepelni kukoricára,hátra a garázs mögé a pokosba,,
majd este kijöhetsz,
gyereknap? kérek ktm-et