Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyi six days es gas gas t látam meg egy nambotin replikát is (vagy hogy is hívják)
spektrum most
Fasza...
Hát srácok...rossz hírek...le kell húzni a hengert, nincs kompresszió...simán lenyomtam kézzel a berúgót, úgyhogy valamit csak csinált az a gyertya
enduro paradicsom,ezek versenyen készültek
pont azt akartam mondani hogy ez tapolca mögött a nyirádi lötéren van, sokszor voltunk ott, régebben még versenyek is voltak ott,
Andris!
Fent van az egész anyag, töltheted lefelé!
Sajna, de tényleg nincs...
Képzeld, állítólag volt olyan hogy a dolgozók Iphone-t kaptak karácsonyra a cégtől...
Dávidot kérdezd meg hogy emlékszik-e még a Virág Csabira, meg az unokatesójára...meg a szentendrei deszkázásokra....
ja ez tapolca amúgy
kifogytunk a dombokból az a baj hogy nem tudunk eljutni komolyabb helyekre pl:sóskút vagy tokod mert nekem nincs se jogsim se kocsim a haveromnak meg van mindkettö csak vonóhorog nincs utánfutót meg lehetne bérelnünk
azért köszi Brainsből ismerem az Ábelt a Dávidot(feka) meg a Culombot megy egyik legjobb barátom táncolt a klippjükben
Remélem hogy nyár végétől új sorozat indul a Sportmotor videóknál: egy csóri magyar gyerek endúrós kalandjai Írországban...addigra összemegy talán az FSE-ém..és jól kihozom...nagyon fasza helyek vannak itt, csak az a baj hogy minden le van kerítve...akkora legelők vannak körbedrótozva, mint egy nemzeti park..
vagy hozzám...
Hát azért a mászóka-sorozatban haverom jól szétbaszta a volt motoromat..tudod, a GasGas Ec 300-as, 75-ös rajtszámmal....aminek széttört a himbája...baszott kicserélni a tűgörgőket, beállt neki, majd az egész kettétört...szóval azok a motorok sem hallhatatlanok...
Jó reggelt Uraim!

Brains-ben haverom játszik...nagy arc...annak idején együtt gördeszkáztunk...szentendrei csapat...
Ja, Gyuri, sajna nem tudok olyat szerezni....Ez csak Call Center....
na ha ez a domb megvolt akkor jön a második lecke, ,keress keményebb dombokat, aztán mégkeményebbeket, és igy tovább,
na ez a domb az pont ilyen volt,mióta nézegettem már de csak fel mentem(azóta töbször is)srác a WRel amikor leakart jönni annyira állóra fékezte a motort,hogy eldölt tehát hiába van jó motorod ha nem tudsz endurozni(ö crossozot a WRel)
hogyne lehetnél kodold át az agyadat, és máris másképp álsz hozzá dolgokhoz,

1 lecke, oda állsz a legdurvább feljáro aljába mit sosem mertél beprobálni, és eldöntöd hogy te ide most felmész, ha lila gyerekek potyognak az égböl akkor is,
,és ha elsőre nem jön össze, akkor hatodikra is igy állsz oda,,

további jotanácsokért forduljon kezelö orvosához gyogyszerészéhez,
a motorom az 145kg mindennel 1üt,és ha az leesik vagy eldobom valahol akkor ennek nagyobb baja lesz mind 1könnyü motornak szerintem nézegettem a mászóka sorozatokat és csodálkozok rajta,hogy azok a motorok 1álltalán még mennek de nemsokára a drzém is tartós lesz mert megy rá a blokk+dekni+hütö+váz védök
ez igy van,,,

minden fejben döl el , és ebbe nem fér bele a motor féltés,
brains,irie maffia,belga..több nem is kell..és kurva olcsó a jegy
akkor én soha nem leszek "hard" enduros
pedig ez a hard enduro eggyik legfontosabb szabálya,:

motort nem sajnálunk ,ő van érted, és nem forditva,
ez nem a "szegény ember" szlogenje mi értelme van öszetörni a motort hogy utána meg ne birjak vele motorozni ti lehet igy vagytok vele de nekem az a lényeg,hogy minél tovább kiszolgáljon