Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze vannak olyan részek a mocin amik igencsak kopnak mégse cserélik nagyon a gazdáik!Pl a lábtartó,váltókar,blokk oldaldeklik stb...Légszűrő hogy mennyire tiszta(ha retkes akkor valószínüleg leszarta a gazdája)ilyenek.Blokkba nem látsz bele de ha van olyan ismerősöd aki ért hozzájuk azt érdemes elvinni hogy hallgassa meg a mocit.De nagyon sokmindenen látszik hogy mennyit volt használva a gép!
Mondjuk nekem is jobban bejönnek az endurok!Más nem nagyon jöhet majd szóba,mert nekem a kinézet is számit!CRF450X állitólag jó gép és még megbizható is!Csak félek nehogy valami agyonbaszottat vegyek!Vannak árulkodó jelek ami arra utalnak hogy nem volt kimélve a gép?tudom ez furán hangzik de hátha értitek mire gondolok?!
Jah csak előbb utóbb mindenki eladja mert rájön hogy nem endurózni való!Crossmotort tényleg csak Pályázni érdemes venni meg ha Endurocrossban indulsz(mondjuk az is pálya )Versenyenduro való endurózni csak és kizárólag
Az gáz,hogy nem birja a kemény terepet!Pedig néha olyan helyekre is eltévedek.Amugy sok crosst lehet látni hobbi endurozni 4t-t!
akkor már miért nem az a husaberg fc 470 ami ott van alatta,?
a 450-es krosszok alkalmatlanok komolyabb endurora,
endurocrossra jok mert ott van tempo, de szopos enduroban pikk-pakk megfornak, az élettartalmuk meg elég rövidke,
áttétel se tul jo, tank 7,5 liter

ritka kivételek vannak persze, de az motoros fűggő , nekem is van barátom aki 250 sx-el ugy tud menni romcsiban hogy garantáltan ő jut fel elöször a legszoposabb helyekre is, viszont ő elég komoly tudásu motoros 2 éve pl ő volt az eggyetlen aki felment sirokon,
Hát igen, az még kb.120e Ft.
Akkor viszont regadó, plusz vizsga, plusz átírás. . .
Háát, szerintem nem lesz. O gyűrű még hagyján, de a szar dugókat kidobáljuk. . .
MICSODAA?
Én a múltkor KTM babakocsit láttam! Rendes narancsban és KTM logóval... Állat volt... A gumikat nem néztem cross, enduro, vagy supermotyó volt-e?
RMZ-t használod endurozni?450es crossokal lehet endurozni rövidebb távokon?azért kérdezem mert 1szer 450est akarok és a crossok olcsóbbak mind az endurok!
kár hogy nincs hello kittys ktm idom garnitura, akkor én is vennék eggyet,

nálam a ktm-es kiegészitök ott verték ki a biztit, amikor elmentem haveromhoz akinek a lány most szűlt iker lányokat, és a dupla babakocsiban mindkettőnek a szájában ott figyelt a ktm-s cumi,
Ismerősöm ilyen KTM narancs megszállott Még a zoknija is KTM-es Mondjuk az is közrejátszik hogy a KTM eléggé ráment a ruházatra meg a kiegészítőkre is.Amikor megláttam a Zsemberynél a KTM-es kenyérpiritót na az kiverte a biztit nálam Én nem vagyok ennyire KTM mániás,nekem elég ha a mocim narancs meg a ruhám is passzoljon hozzá azt csá.Amúgy nekem is csak azért van KTM-em mert sokat jártam a szalonjuk felé azt egyszerkétszer betértem az én is megtértem
Nem, enduro szettel hoznám el, és ha akarom forgalomba helyezhetem.
Hát akkor félig hardenduros vagyok de ez a gumi tényleg jó amit most használok,RMXemen is ilyen volt+a DRZémen másodjárra vettem ilyen gumit.Csak hát puha a gumi és talán könnyeben bele megy a tüske!Egyébként én is szeretnék "hardendurozni" néha csak hát se kocsi se jogsi és igy nem tudok eljutni sok jó helyre.1jó azért van Nagytarcsa enduró pálya speciál szakasz kb 10km.Tele katlanokkal,siratókkal,kidölt fákkal,jó kis hely az!
ne máááá ti szoktatok hard endurozni,,,?

én csak gyalog járom az erdőt, az elég lightes,
Jaa és senki nem néz hülyének nem tudom miből gondoltad!
Szeva.Hát ezeken a képeken pont az láthato mert hogy szopos helyeket nem csak versenyeken lehet találni.Én arra gondoltam hogy ha nem csak földutakon kirándulgatsz hanem keresed a szopást meg köves saras durva falak arra ne vegyél ilyen gumit.Amugy láttam hogy te cross gumival jártál ugyhogy szerintem csalodni fogsz abba a gumiba!
ne nézzetek már hülyének de nektek mit jelent a hard enduro hobbi szinten? múltkor már kérdeztem de nem kaptam választ
Szasztok endurosok
hu de tanulnom kéne..de itt nézem az ebayt már 2 órája...biznicen töröm a fejem délután meg jön a nő...annak is itt a szülinapja...arra is kell költeni
mert ha valahol nem tudsz vele felmenni akkor simán át tudok rajtad hajtani,
fasza, de legközelebb evvel a szarral kell elöl menned az erdőben
Re GG elt népek! Igaz, hogy elballagtam, de irány az iskola, fizikázunk egy jót