A Tichy Jani mesélte, hogy nem ismerte fel a 4t blokkok nagy részét a motorokban. . .
Tehát átszabják direkt az extrém helyzethez megfelelően a motorokat.
a 125-ös más furat és lökethosszuságu (54*54.5)mint a kétszázas(62.5*65)így nem kivitelezhető egy hengerszett cserével mivel a főtengely is más és ha jól tudom a forgattyúsház is!
itt nem olyan messze a bakony közepén van egy elsö osztályu vadász hotel az erdő közepén, Alsopere park hotel a tulajdonos a Verga zrt. na akörűl olyan vadász játszotér van hogy az beszarás, mesterséges tisztások a közepén meghagyva egy bazi nagy tölgyfa disznek a rét körűl több magasles, etetök a közepén dagonyák, kis diszfarakás stb, azt csinálnak amit akarnak ,dt 100-as dozerral nyomják az erdei utakat hogy tudják vinni a német vadászt éjszakai vadászatra, hátul felemelve a terepjáron ott van két szék bazi magasan felemelve állványon, reflektorral, és onna lödöz Gűnter jo sok eur -ért.
Én is féltem azt a kurva narancs dögöt De ha esni kell akkor egyből leszarom és magamra figyelek Ha már felkeltem akkor meg jön a kárfelmérés fejvakarás azt Go tovább(máramikor lehet tovább menni)
Jaja...a számok ugyanazok voltak a rendszámaikban, csak a betűk különböztek...gyorsan csináltak vagy 1M kárt egy olyan emberke autójában akinek köze nem volt az egészhez
szokásos védök, karter,hűtö, rezo védő, bib mouse,
de ott az ember hamarabb kipurcan mint a teknika,
ha eljutssz "karl ebédje" nevű helyig akkor ott tutti keteszed az ebédedet,
arrol nem is beszélve hogy a versenyt 4 ora után lefujják a bányakűrtel, aki utána ér be annak cumi,
mentem volna én is , csak decemberben indult a nevezés,és tul hamar betelt az összes hely, kb másfél honap alatt,,,
lassu voltam, ez van, nézni meg nem megyek mert az nem érdekel,
Sutyi, küldtem mailt!
Tehát átszabják direkt az extrém helyzethez megfelelően a motorokat.
itt nem olyan messze a bakony közepén van egy elsö osztályu vadász hotel az erdő közepén, Alsopere park hotel a tulajdonos a Verga zrt. na akörűl olyan vadász játszotér van hogy az beszarás, mesterséges tisztások a közepén meghagyva egy bazi nagy tölgyfa disznek a rét körűl több magasles, etetök a közepén dagonyák, kis diszfarakás stb, azt csinálnak amit akarnak ,dt 100-as dozerral nyomják az erdei utakat hogy tudják vinni a német vadászt éjszakai vadászatra, hátul felemelve a terepjáron ott van két szék bazi magasan felemelve állványon, reflektorral, és onna lödöz Gűnter jo sok eur -ért.
ö van érted , nem te ö érte, minden potolhato rajta,
az emberi sérűlés az rosszabb dolog, és sajnos a motor féltők hajlamosak utolso pillanatig kapaszkodni a motorba amiböl sokszor van baj,
ö van érted, nem te érte, műanyagbol és fémböl van, minden potolhato rajta,
ászok.
de ott az ember hamarabb kipurcan mint a teknika,
ha eljutssz "karl ebédje" nevű helyig akkor ott tutti keteszed az ebédedet,
arrol nem is beszélve hogy a versenyt 4 ora után lefujják a bányakűrtel, aki utána ér be annak cumi,
mentem volna én is , csak decemberben indult a nevezés,és tul hamar betelt az összes hely, kb másfél honap alatt,,,
lassu voltam, ez van, nézni meg nem megyek mert az nem érdekel,