Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewa all!
Jár a pont!
Sutyi, küldtem mailt!
A Tichy Jani mesélte, hogy nem ismerte fel a 4t blokkok nagy részét a motorokban. . .
Tehát átszabják direkt az extrém helyzethez megfelelően a motorokat.
viszont a 250-esre lehet tenni 300-as hengert mert mindkettő lökete 72 csak a furat más(66.4-72)
a 125-ös más furat és lökethosszuságu (54*54.5)mint a kétszázas(62.5*65)így nem kivitelezhető egy hengerszett cserével mivel a főtengely is más és ha jól tudom a forgattyúsház is!
na elmentem aludnyi, csá,,
de sok ilyet látok,,

itt nem olyan messze a bakony közepén van egy elsö osztályu vadász hotel az erdő közepén, Alsopere park hotel a tulajdonos a Verga zrt. na akörűl olyan vadász játszotér van hogy az beszarás, mesterséges tisztások a közepén meghagyva egy bazi nagy tölgyfa disznek a rét körűl több magasles, etetök a közepén dagonyák, kis diszfarakás stb, azt csinálnak amit akarnak ,dt 100-as dozerral nyomják az erdei utakat hogy tudják vinni a német vadászt éjszakai vadászatra, hátul felemelve a terepjáron ott van két szék bazi magasan felemelve állványon, reflektorral, és onna lödöz Gűnter jo sok eur -ért.
Én is féltem azt a kurva narancs dögöt De ha esni kell akkor egyből leszarom és magamra figyelek Ha már felkeltem akkor meg jön a kárfelmérés fejvakarás azt Go tovább(máramikor lehet tovább menni)
rossz hozzá állás,

ö van érted , nem te ö érte, minden potolhato rajta,

az emberi sérűlés az rosszabb dolog, és sajnos a motor féltők hajlamosak utolso pillanatig kapaszkodni a motorba amiböl sokszor van baj,
Jaja...a számok ugyanazok voltak a rendszámaikban, csak a betűk különböztek...gyorsan csináltak vagy 1M kárt egy olyan emberke autójában akinek köze nem volt az egészhez
na és az erdőböl kivágott sáv? az eggyik végén a vadász les a másikon az etető!
kűld el az eztmost blogra, ird le mellé mi hol volt,
ez most mi? elnézték a porschét amire lecsaptak?
Attól még ugyanúgy kurvasokba kerül hozzá az alkatrész...úgyhogy én mindig is sajnálni fogom, akárki akármit mond...
hát ezeket láttam ma 2-órát mociztam.volt a természet védel min a tűz + az ipari park 6 füstöt okádó kéménye de a tavszra eltünő erdő az odabasz
motort sose sajnálunk,
ö van érted, nem te érte, műanyagbol és fémböl van, minden potolhato rajta,
arany

ászok.
meguntad a motorod ?én sajnálnám
szokásos védök, karter,hűtö, rezo védő, bib mouse,
de ott az ember hamarabb kipurcan mint a teknika,
ha eljutssz "karl ebédje" nevű helyig akkor ott tutti keteszed az ebédedet,
arrol nem is beszélve hogy a versenyt 4 ora után lefujják a bányakűrtel, aki utána ér be annak cumi,

mentem volna én is , csak decemberben indult a nevezés,és tul hamar betelt az összes hely, kb másfél honap alatt,,,

lassu voltam, ez van, nézni meg nem megyek mert az nem érdekel,
fekete munkások mind a két csapat
Ez milyen komoly már!
motoron!