na félig itt lettem gyorsba....kis köcsög városban olyan nagy a forgalom , hogy kilométeres sorok vannak...agyvírzís
lemosattam kocsimat....ne is tudtam, hogy ilyen a színe
erröl a narancs mániárol igy reggelire eszembe jutott egy ismerős, talán sokan ismerik is vagy hallottak rola Linninger Patrik, többszörös qvad magyar bajnok, kétkerekűvel is brutál jol megy,
a lényeg hogy neki is narancsban jár már az agya, de totálisan,, KTM qvaddal versenyzik avval a német tuning verzioval ami 5 guriga, a harmadik lako buszát épitette most meg ez egy iveco, persze hogy narancs, de Sanyika barátom már átfestette neki narancsra az otthoni butorait, most a héten festi narancsra az állos jetskijét,,,
na ez az igazi narancs mánia,,
dömebácsi ...lécci lécci....van e gasgas 125 ec 2002 -hez....hengerfej O gyűrűtök ?
meg van e ehhez a tipushoz dugattyútok ? ha rossz/használt az se baj mert csak a lukat akarom rávágni a dugó oldalára és csak a mérete meg a helye érdekelne....tudsz segíteni ebben ?
mert elveszett az eredeti ...de megoldódott wössnerből csak a lukat kell odapattintanom az oldalára.....
Nekem sincs bajom vele.Nekem az a lényeg hogy megbízható legyen és kurva olcsó fentartani!Ez ilyen autó.Nem egy gizdázós autó de nem is arra törekszem.Ha meg kell az adrenalin akkor levezetem a mocimon.Azzal úgyis kaland az élet
nincs bajom a swifttel...meg az ingissel...amígy...nem sport mert az valami hihetetlen. sok faszom geci tizenéves megkapja.azt hiszi jól megy...és még a motor ellen is képesek kiállni...forgalmiban kéne játszani
Én nem szólok semmit,mert nem igazán egyedi az autóm(Suzi Swift) De persze ha tele lennék akkor én se a BMW-k Audi-k meg Mercikből válogatnék.Nekem elég lenne egy Mustang GT Fasza V8-as és olyan hang Hihhetetlen
igazából úgy vagyok vele ha lesz pénzem..nekem nem kell ilyen tömeg merci meg faszom stb...egyedi kocsi kell...nem feltétlen kell hogy menjen mint a meszes...de nézzék meg
lemosattam kocsimat....ne is tudtam, hogy ilyen a színe
a lényeg hogy neki is narancsban jár már az agya, de totálisan,, KTM qvaddal versenyzik avval a német tuning verzioval ami 5 guriga, a harmadik lako buszát épitette most meg ez egy iveco, persze hogy narancs, de Sanyika barátom már átfestette neki narancsra az otthoni butorait, most a héten festi narancsra az állos jetskijét,,,
na ez az igazi narancs mánia,,
dömebácsi ...lécci lécci....van e gasgas 125 ec 2002 -hez....hengerfej O gyűrűtök ?
meg van e ehhez a tipushoz dugattyútok ? ha rossz/használt az se baj mert csak a lukat akarom rávágni a dugó oldalára és csak a mérete meg a helye érdekelne....tudsz segíteni ebben ?
mert elveszett az eredeti ...de megoldódott wössnerből csak a lukat kell odapattintanom az oldalára.....
Fecskendő, légtelenítő felől.
Az mikori? A régiek gyújtása katasztrófa!
2005 ös évjárattól Bármelyiket!