Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idő...meg leginkább pénz 10 év
Van benne fantázia Hajrá csináljad meg ezerrel azt elviszel minket egy karikára
áhh nekem a narancs indulna a tetőtől és feketébe menne át... a küszöb átmenetes lenne...hátulról narancs előre fekete...hátsó lökös narancs,első fekete. narancs sötétítés lenne az ablakokon...az toló ajtó elektronyos lenne.... wáááááá.csak egy ilyen fényezés 3 kiló...belseje zenével együtt lenne 250 körül...felnik,ültetés 150. meg kéne egy 25 tdi bele vagy egy porsche boxer motor
Én Skoda mikrobuszt szeretnék majd egyszer...
Egyik haverom(fényező) összefogott a másik haverommal(kar..lakatos).Azt megcsináltak egy Barkast partybusznak Mocskos jól néz ki!Az utastérben 78 Centis PlazmaTV gombnyomsára lenyílik a tetőből meg ilyesmi finomságok.Jah meg a fényezés az iszonyat állat lett.Olyan mintha össze lenne szegecselve lemezlapokból
1.9 tádé passat motorral
nekünk t3 van... amerikai,kocka lámpás... baró nagyon
T1 v T2-est kéne megcsinálni!Az a legtutibb hippiverda
narancs fekete átmenetes fény...felnik,ültetés,zene...bőrős fotelok...így gyorsban egy misi eladom a ktmet kajak meg kéne csinálni...különben itt fog elrohadni eladni 400ért meg nem éri meg egyszer úgyis megcsinálom ha majd sokat keresek
jövőre új projekt...fater t3asát akarom party busszá... http://www.carstyling.hu/car_s...
Zolika itt akarta simogatni
szegény
sajnálom
enyémek is elkoptak
Az enyém meg csünng a fán tépi a crossgumit Idegbeteg egy állat!
neki sincsenek már...mindegyik nagyon elkopott...ő is mindent rág..meg bármit eldobsz neki,visszahozza
Én kutyámnak meg rohadtúl elkoptak a szemfogai Állandóan rág mindent,tiszta pszihóó Nem tudom lehet elviszem fogorvoshoz hogy csináljon neki acélból fogat
hétvégén csinálok képeket még nyugi
nah azért az "jobb"
jobbulást neki
na itthon vannak,emlődaganat.nem terjedt át a tüdőre...szal végülis jó. a gerince nagyon el van csontosodva meg meszesedve,amiatt jár nehezen...de még bírja,kapott infuziót meg fájdalom csillapítót
haver együttérzése:Deli :( üzenete:
12éves..imádom:S
Crazyyyyy üzenete:
...
Crazyyyyy üzenete:
ehhez nem tudok hozzászólni
Crazyyyyy üzenete:
állatokhoz nemnagyon kötődök
Crazyyyyy üzenete:
volt egy kecském
Crazyyyyy üzenete:
kiszökött