áhh nekem a narancs indulna a tetőtől és feketébe menne át... a küszöb átmenetes lenne...hátulról narancs előre fekete...hátsó lökös narancs,első fekete. narancs sötétítés lenne az ablakokon...az toló ajtó elektronyos lenne.... wáááááá.csak egy ilyen fényezés 3 kiló...belseje zenével együtt lenne 250 körül...felnik,ültetés 150. meg kéne egy 25 tdi bele vagy egy porsche boxer motor
Egyik haverom(fényező) összefogott a másik haverommal(kar..lakatos).Azt megcsináltak egy Barkast partybusznak Mocskos jól néz ki!Az utastérben 78 Centis PlazmaTV gombnyomsára lenyílik a tetőből meg ilyesmi finomságok.Jah meg a fényezés az iszonyat állat lett.Olyan mintha össze lenne szegecselve lemezlapokból
narancs fekete átmenetes fény...felnik,ültetés,zene...bőrős fotelok...így gyorsban egy misi eladom a ktmet kajak meg kéne csinálni...különben itt fog elrohadni eladni 400ért meg nem éri meg egyszer úgyis megcsinálom ha majd sokat keresek
Én kutyámnak meg rohadtúl elkoptak a szemfogai Állandóan rág mindent,tiszta pszihóó Nem tudom lehet elviszem fogorvoshoz hogy csináljon neki acélból fogat
na itthon vannak,emlődaganat.nem terjedt át a tüdőre...szal végülis jó. a gerince nagyon el van csontosodva meg meszesedve,amiatt jár nehezen...de még bírja,kapott infuziót meg fájdalom csillapítót
sajnálom
jobbulást neki
12éves..imádom:S
Crazyyyyy üzenete:
...
Crazyyyyy üzenete:
ehhez nem tudok hozzászólni
Crazyyyyy üzenete:
állatokhoz nemnagyon kötődök
Crazyyyyy üzenete:
volt egy kecském
Crazyyyyy üzenete: