Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont!
szép estét,
izé
*ha megbuktál helyből bemondják és mondják hogy megyünk vissza
Múzeum cukrászdánál megáll a picsa nézelődik nemjön semmi nézelődik össze vissza ha nem megyek akkor meg forgalom akadályozás lett volna...
de átmentünk előtte akkor bemondják, hogy megyünk vissza
még a Bazilikához is felmentünk
és ezt nem értem
Ne égessél Olivér hogy megbuktál
szerintem is
következőre elkérem!
Hülyeség!Ha föntröl töltöd!Ugy kell ahogy a Döme mondja!Alulrol nyomjad fel fecskendővel ugy lessz légmentes rendesen!Vágod?
amúgy ma szentendrein mentem egy evo7 ellen...hát a düvil 120ig bírta...utána nagyon pislogtam
danke sör
Tölcsed fel felül,és nyisdki alul a légtelenitöt,ne pumpálj semmit várjál türelmesen had fojon,2-3x rátöltesz fent (de nehagyd kifogyni a tartályt) és utána már légtelenitheted "hagyományosan"és jólesz
ja hogy a fékdugattyúkat nyomjam?
mi? hogyérted hogy lentről?
Lentről próbáld meg nyomni olajjal, de figyeld a tartályt!
Áthozod?
Szerintem a kesztyűm hiánya miatt történt a dolog!
faszom tele van az elsőfékemmel 2napja légtelenítem levegő nem jön belőle se fönt se lent de még koppanásig be lehet húzni a kart
2002, 2003 as 4t-t NE vegyél. . .
utána már ok!
2t bármelyiket!
Gratula!
nah érettségi eredmények: matek 61% angol 93% irodalom 62% közgázt még nem tudom...meg szóbelikkel javítok mindenen egy picit...meg van mindenből a 4es angol,közgáz pedig ötöööös
na meggyüttem. Zozi,kuplung lamelláimat nézted? csak most jutott eszembe, hogy a düvilen csúszik....mert ha esetleg necces akkor lehet most kéne cserélni,amíg szét van szedve nem mintha csúszott volna,csak kérdezem
nah megbuktam városin
Faszom azokba akik baszakodnak kanyarodásnál
Szeva! Én is halasi vagyok! Vedd meg a Gas Gas-t és mehetünk motorozni
Üdv! Ki tud infót gasgas fse 400-ról? 2003-as.
Gondolkodom rajta, de sok rosszat hallottam erről a típusról.
Szasztok!
Új barátokra tettem ma szert!
Holnap (ha minden jól megy) kipróbálhatom a motorját. . .

http://motorbolaget-enduro.se/

Ők azok.