a kisebbik meg 7éves...de az olyan hülye mint a ...nem is tudom mihez hasonlítani. 2 és fél méteres kerítés van..de a faszát követi és átmászik mindenen,hihetetlen az tényleg hülye kutya akarok egy bernáthegyit....
én biztos hogy fogok még küldeni képet ha megyek motorozni de egyenlőre nicsn elsőfékem nincs benzinem (nincs pénzem) most hétvégén úgyis versenyt nézek
minden....elment a szikra, kompresszió se nagyon van, meg lóg a főtengely,-mint a mesében-igaz még nem szedtük szét, és jó darabig nem is fogjuk, nincs idő...
volt itt minden, de nem az oldal miatt......az viszont tuti hogy valaki megátkozott, mert ennyi szarság még összesen nem történt velem mint ezen a héten...
...várom a holnapot...
fognak még oda gyűlni a képek ne izgulj csak eggyelöre kevesen tudnak a dologrol,,, a változás pedig nem lessz gyors, de legalább elindul, szerintem..........
meg ugye a nagytöbbség csak hétvégente megy, és persze sokkal több forumon kell népszerűsiteni az oldalt,,
és ha mégis teljesen leűl a dolog akkor viszont mi motorosok meg is érdemeljük a sorsunkat, hogy mindent rajtunk verjenek el,,,,
Még folyamatban van az enyém eladása, addig nem tudok venni. Igaz már le van foglalózva, csak a kpm-es műszaki után tudom eladni,mert motorcserés volt. Ők meg ráérősen dolgoznak. Amúgy gondolkodom még a husky te610-en és a vor530-ason is.
...várom a holnapot...
meg ugye a nagytöbbség csak hétvégente megy, és persze sokkal több forumon kell népszerűsiteni az oldalt,,
és ha mégis teljesen leűl a dolog akkor viszont mi motorosok meg is érdemeljük a sorsunkat, hogy mindent rajtunk verjenek el,,,,
szerintem,,,,,,,,,
a másik meg hogy a kezdeti fellángolásnak mintha vége lenne, már nem kapok képeket, de azért én viszem amíg kell, amíg van értelme...
http://www.hasznaltauto.hu/2989010_gas_gas_fse400_2
002
mert én lehet abba fogom hagyni.legalábbis most nagyon úgy tűnik