Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó hír viszont hűlt a levegő és éjjel szakadt az eső
azt meg minek veszed le ? leveheted együtt a hengerrel és lácc
(amúgy a gasgasban ez az o gyűrű olyan jó cucc, hogy van egy 125 gg már háromszor ment bele vissza a gyűrű és jó volt...most megint itt van és most kell cserélnem .....

de nem olvastam vissza vagy csak véletlen átsiklottam rajta ....amúgy mi lelte a lovadat ?
mert lefeküdtem aludni
morgen

mi van nem tudtok aludnyi? én se egy órája tuti pörgök az ágyon vazze
Ő az
Jo reggelt!Suzuki drz?Nem gagyi az 1álltalán.Mi kőkeményen HARD endurozunk és van a csapatba nálunk is 1 drzs aki a haverunk is és csodadolgokra képes a motor!Jo van pár extrém hely ami gond de amugy bőven jobban szerepel mint amire gyártották!Pedig ez a vastankos 40 lovas.27000 km van neki benne és még nem volt hozzányulva az olajcserén kivűl!
remélem nem bántja a szemeteket a sárga motor,tudom "gagyi" de erre futja
Mindenféle talajtipuson motorozok,nem nevezném magam hard endurosnak!Nem vagyok hosszútávú motoros itt a környékünkön szoktam motorozni max50kmre.De a nagy dombokat nagyon szeretem van itt 1pár felénk.A mitas c-16/c-17 elég jó gumi,csak hátul eléggé kopik mert olyan mind a radir,volt elötte másik mitas annak meg betörtek a bütykök meg leszakadtak .De ez már ilyent nem csinál.kössz a válaszokat,megfontolom
Nekem tetszene...bár mostanában eléggé esélytelennek tűnik egy egész hétvégére elszabadulnom a melóból...
nah itt Győrben esik az eső....jóccakát minden KTM és GasGas tulajnak.....jah és egyéb tulajnak is......
na...ne idegesítsetek...persze ti románia én meg itthon pöcsverés? na ne már..
Hát pedig.............!Na jo nem mondok semmit Gyurika mert leköcsögözöl
najóéjt skacok...Zozi...ne menjél el romániázni úgy hogy nincs a seggem alatt ktm
cső RAMBO jóccakát a dzsungelben.....
ma 1 kicsit elbuzultam....ilyen szarra ültem fel.....
Nekem egyik ismerős mondta. Bordányban lesz. Ő amatőr versenyző, gondolom hall innen onnan ilyenekről. Na megyek alvadni. Szevasztok.
milyen versenyt említettél am?honnan lehet nézni ilyen versenyeket.....? ki kellene próbálni milyen....de felénk nem hiszem,h van......
190 cm.92kg.....jah 1 szál vok....
Na látod, még te is megijedtél, pedig szépszál legény vagy
.
mióta vagy kigyúrva.......motorkiállításon mondjuk elég vadállat alakod volt.....
áhhá én is itt vok narancsban......
Igen, és köszi a sok segítséget. Jóéjt!
Na jóéjt!
Mailcímemet rudod!