azt meg minek veszed le ? leveheted együtt a hengerrel és lácc
(amúgy a gasgasban ez az o gyűrű olyan jó cucc, hogy van egy 125 gg már háromszor ment bele vissza a gyűrű és jó volt...most megint itt van és most kell cserélnem .....
de nem olvastam vissza vagy csak véletlen átsiklottam rajta ....amúgy mi lelte a lovadat ?
Jo reggelt!Suzuki drz?Nem gagyi az 1álltalán.Mi kőkeményen HARD endurozunk és van a csapatba nálunk is 1 drzs aki a haverunk is és csodadolgokra képes a motor!Jo van pár extrém hely ami gond de amugy bőven jobban szerepel mint amire gyártották!Pedig ez a vastankos 40 lovas.27000 km van neki benne és még nem volt hozzányulva az olajcserén kivűl!
Mindenféle talajtipuson motorozok,nem nevezném magam hard endurosnak!Nem vagyok hosszútávú motoros itt a környékünkön szoktam motorozni max50kmre.De a nagy dombokat nagyon szeretem van itt 1pár felénk.A mitas c-16/c-17 elég jó gumi,csak hátul eléggé kopik mert olyan mind a radir,volt elötte másik mitas annak meg betörtek a bütykök meg leszakadtak .De ez már ilyent nem csinál.kössz a válaszokat,megfontolom
(amúgy a gasgasban ez az o gyűrű olyan jó cucc, hogy van egy 125 gg már háromszor ment bele vissza a gyűrű és jó volt...most megint itt van és most kell cserélnem .....
de nem olvastam vissza vagy csak véletlen átsiklottam rajta ....amúgy mi lelte a lovadat ?
mi van nem tudtok aludnyi? én se egy órája tuti pörgök az ágyon vazze
Mailcímemet rudod!