kínai párszázas piacitávcső volt, amúgy meg azért mert nem szabadna inni, és valahol ezt még betartják...
ezzel akartam szemléltetni hogy van a rendes vadász aki nem iszik, betartja a szabályokat, és van aki ilyen dolgokat talál ki...
Háát, egy távcső nem aprópénz... nem hinném hogy alkohollal akarnák tartósítani, meg miért ne vihetne bárki magával innivalót, szóval inkább a bevált laposüveg a jellemzőbb.
én olyat hallottam hogy a távcső csövébe töltöttek piát, és amikor "belenéztek" - messziről úgy tűnt- akkor húztak belőle egy nagyot.....aztán feltűnő lett hogy gyakran nézelődnek
van itt kultúra...
Nyilván ők is emberek, ahol ember van, ott jelen lehet az emberi butaság is. Tök mindegy h épp vadász, motoros, vagy újságíró. Felétek is töltögetnek a vadászok? Szeszes italra gondolok. Érv hogy télen hidegben vannak kint. Ismerős vadász, meséli néha a sztorikat: az egyik faszi annyit töltött h elaludt, aztán felriasztották, akkor meg kapkodott a fegyver után .
Tudom én is hogyan megy ez velünk széttúratták az ugratókat, ismerem a dörgést! De ebbe a hozzászólásban sem a vadászok voltak a fő ellenség hanem a bürokrácia, natuha, vízmű vagymi, stb...
Nem?
De itt hiába hangsúlyozom, IGEN vannak bunkó vadászok, lehet! De ugyanúgy motorosból is akad! Naturhásból még több! Sőt rengeteg kiránduló is köcsög tud lenni... DE NEM CSAK- ÉS NEM FŐLEG - A VADÁSZ!
Részemről ennyi, sör mellett vagyok hajlandó koptatni a pofámat ezzel kapcsolatban!
Még egy szösszenet: Pár éve mikor az az enyhe tél volt, januárban belerohantam egy sereg vadászba, éppen fácánoztak! Kb. 10-15 vadász előtt mentem el akik leengedett puskával nyugodtan megvárták míg elmegyek! Sőt az egyik azt is mutatta hol menjek át a pocsolyákon hogy ne legyek nagyon vizes...
Ennyi!
Éppen ez az! Ezek szerint valami lehet elindul(t), nem biztos hogy most kellene keresztbe rakni! Valószínű ott sem az egymásra mutogatás meg egymás szapulása a cél! Mégis leültek egy asztalhoz! Csak gondoljatok bele, ha neadj' Isten elfajulnak a dolgok kinek a kezében van halálosabb fegyver?
Amúgy a sok "les"-fényképről:
Etetőnél TILOS vadászni, de ezek NEM etetők ezek SZÓRÓK!
Ebbe még az EU sem köt bele!
Etető az ahol nem fél- meg egy hordó, hanem szekér vagy teherautónyi étket visznek ki! Állandó rendszerességgel... A szóró pedig időszakos, áttelepíthető és nem állandó hely! Sokszor egy-egy vadász saját magának csinál ilyet... esetleg megbeszélés alapján odaenged mást is...
szerintetek szabad ilyen gumit venni?csak endurózni akarok vele,szinte csak kemény talajon!drz fórumon 1válaszomra sem kaptam választ eddig!azért próbálkozok itt
Mi értelme a képeknek?Ilyenekkel van tele az erdö mindenhol!És nem látják mi folyik ott esténként,vagy amikor lövöldözik az állatokat!Viszont mi nappal közlekedünk,ezért minket baszogatnak az emberek!
Ez az ami ELENGEDHETETLEN!
ezzel akartam szemléltetni hogy van a rendes vadász aki nem iszik, betartja a szabályokat, és van aki ilyen dolgokat talál ki...
van itt kultúra...
Nem?
De itt hiába hangsúlyozom, IGEN vannak bunkó vadászok, lehet! De ugyanúgy motorosból is akad! Naturhásból még több! Sőt rengeteg kiránduló is köcsög tud lenni... DE NEM CSAK- ÉS NEM FŐLEG - A VADÁSZ!
Részemről ennyi, sör mellett vagyok hajlandó koptatni a pofámat ezzel kapcsolatban!
Még egy szösszenet: Pár éve mikor az az enyhe tél volt, januárban belerohantam egy sereg vadászba, éppen fácánoztak! Kb. 10-15 vadász előtt mentem el akik leengedett puskával nyugodtan megvárták míg elmegyek! Sőt az egyik azt is mutatta hol menjek át a pocsolyákon hogy ne legyek nagyon vizes...
Ennyi!
Amúgy a sok "les"-fényképről:
Etetőnél TILOS vadászni, de ezek NEM etetők ezek SZÓRÓK!
Ebbe még az EU sem köt bele!
Etető az ahol nem fél- meg egy hordó, hanem szekér vagy teherautónyi étket visznek ki! Állandó rendszerességgel... A szóró pedig időszakos, áttelepíthető és nem állandó hely! Sokszor egy-egy vadász saját magának csinál ilyet... esetleg megbeszélés alapján odaenged mást is...
mi a helyzet?
miután elmentem ti merre mentetek?