Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kétfajta hókefélke van.....de miért gondolják az emberek,h szép volt a csaje...?
Németh Luluval jártam 8.ban:D
hajazott az eredetire.....azt kell nézni
Te is itt vagy sánta makee?Mivan asszony kimenőt adott?Bekapcsolhattad a géped is?
Ez köztudott Drpoff De ne éljünk álomvilágba mert hófehérkét is szarrá kurták volna a törpék ha igaz lenne Ilyen világot élünk!
Buziveszély Mondjuk a nemét se tudom az énekesnek
fú,te disznó!a vasárnapi csajodat mutogatod a tanyárol?hogy mért kell mindeggyiket lefotózni?most a rosszabbat raktad fel mííííííí
.
hááá te sztem nem az RTL forgatásán jártál,hanem vmelyik börtönben...
Most érdeklődtem meg ő a takaritónő
hajajj és mennyi spermatemető van köztük.....mesélnek a csajok néha néha..... 1 hét görög 5 pasi....ilyesmik....MINDEN NŐ '1 RIBANC,és minden nő 2féle szexet akar,gyengédet és azt h szét b@sszák.......
Az egyetemista is diák még
Te csak ne nézegess diáklányokat
Na ezaz itt nem a szépség a legfontosabb Végigmegyek hétköznap az Etele téren azt 50ilyen diáklányt tudnék mutatni aki így néz ki
jaja de azért nekem még vminek jobban bejönnek az "átlagos" csajok.....szépség nem kell.....kelendő naon
De nagyon egyre gondoltunk
Azért van 1-2, aki nem illik oda, tök átlagos csajok...
ezek már túl vannak a korrekt kategórián.....számomra....de am akad sztem nem szép is.....mondom én a szörnyeteg
Maximovits Anett motoros haverom nővére.....asszem 21-el
Elég korrektek ezek a csajok az RTL-en
ha így néz ki felőlem takarító is lehet...... jelenlegi kilátás szerint asszony diplomáciával fog foglalkozni
A feleséged?A takaritónő
Ájj szegény Csaszti Nekem is volt ilyenem
szeva,