Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis videó!
Volt ahol már csak a 4 ütem mentette meg a segged!
Hát unatkozni nem szoktam!
Gyurika angol teszteje

Kérdés: Beszél Ön angolul?
Válasz: Yes

Értékelés: 93%, mert a helyes válasz = Oh yes!

Tantestület, angol szak, 2009.05.18

szerintem holnap is meglátogat az elsőfékemmel csak hogy ne unatkozz
Volt bent braderod! Már szét is kaptam! Holnap csörgök!
Nem is rossz
ha jó a formátum akko fent lesz vmikor......
okk nízem
vidit most tettem fel.....csak összedobtam mert szar volt a progim szopatott ......majd nézd megg....
Hííí
Én is tudok AGIP CROSS 2t-t 2000 pengőért
(környékebli 2t-seknek)
castroll power1 racing olajat 2800ért tudok szerezni boltban olyan 3300 körül mozog legalábbis itt a környéken
Jó napot mindenkinek
Ma így közölték velem meg még egy osztálytársammal, hogy szombaton Országos Versenyre megyünk gépírásból és én +ba szövegszerkesztésből reggel 4 kor kellhetek
este mar nem olvastam hogy mit irtál akkor majd egyik nap bátyám beugrik a fékeimmel igy egyszerűbb mert melóból hazajövet már oda is tudja adni
De szar!
Mekgájver!
sokan nem szeretik...mert itthon elkezdték adni...egyrészt szar a szinkron. másrészt az első évadot adták le az rtlen,ami tényleg nem egy nagy szám..3-4-5. évad viszont perfekt
bizony
Szevasz tréler... Akarom mondani tréner...
Nem jeleztél szombaton.. Megpróbáltam a tokodi krosszpályát, egész tetszetős volt, csakhát "egyedül" voltam.. Ezek szerint tegnap is volt "kopaszpróba"? Akkor én kemény vagyok, mint a tarzansarka, végigbírtam, csak a végén akartam mással hazamenni..
Tokodi pálya figyelmeztető felirat... Hátha valaki mosolyog rajta, én megtettem...
jójó,de tény hogy jól sikerült,nem?
Én kb. két részt láttam a Lost-ból, de tegnap kitaláltam, hogy nyáron úgyse kell csinálni semmit, úgyhogy elkezdtem leszedni. Az első négy évad már kint van DVD-ben
NYakat!

A Hbomb meg egy 2 kilós cucc, amit ha megütnek felrobban
Igaz, hogy az első hbomb 52-ben készült és 82 tonnás volt.
Ez egy picit ellentmond annak, hogy '77-et írunk és 30 évvel előtte mondták a Ricsárdnak, hogy el kell ásni a bombát, ami ugye '47-et jelent, amikor még a sima atombomba is elég gyerekcipőben járt.....persze ez szerintem sima azombomba volt, mert egyébként a Hbombában is az indítja a fúziót, ami persze a körülötte lévő nehézvízből(deutérium) jön...
Persze az abombot sem lehet utéssel....mert ott is robbantani kell minden irányból azonos erősséggel és időben...ezzel szívtak is eleget Oppenheimerék...utána megoldották ilyen hülye lapkákkal.
De szájid megoldotta egy bicskával meg egy kombifogóval..

Teller Ede.........bekaphatja...
köszi,még hátra van a szóbeli...de hát az már semmi pénteken még közgáz...tanulnom kell rendesen
Jó ám, gratulálok!
Vagyis múlt szombaton.
Most szombaton ez a leakasztásos módszer volt...nem véletlen jött ki 13 literre a fogyasztás, és ilyen jót még soha nem motoroztam...szóval, ha a terep is megengedi, akkor be lesz vezetve
nem ártana am jóreggelt...93%os lett az angolom...az jó,nem?