Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ott nincs akkor egy csomo helyen tudsz rendelni, motocomplett, pink, méretét megadod és kűldik
Sztem elég sokfajta motoron van ilyen Nissin elöl... az enyémen is ilyen van
Pedig imbusznál tutira ez a jó módszer. A nagyobb torx bitet beleverni, utána meg kézügyesség kérdése.
Most mondanám, ha elugrasz hozzám, adok normálisat.... nézzél körül, hátha van valakinek közelebb is
legközelebb halványan zsirozd meg és ne tépd agyon a kűlső biztosito csavarhuzos anya ugysem engedi hogy kiessen,,
remélem dömééknek van ilyen csavarjuk kurvára nincs kedvem esztergáltatni egyet
erre a torx os megoldásra már én is gondoltam de valami oclsó szar torx készletünk van egyik kulcsot apró darabokta törtem mert kicsit jobban megvolt húzvaa csavar
Fogjál egy csavart és köszörűvel alakítsd formára, nekem bevált...
Patentfogó esetleg?
Ja, most nézem, ez a belső.... na, ez gáz...

Én bőven meglocsolnám valami csavarlazítóval, annak hiányában fékolajjal... aztán odakoppintanék neki... végül megpróbálnám az ugyanilyen méretű torx kulcsot alkalmazni, imbusz helyett

Vagy annyira kész az a belső imbusz?
furogép, menetfuro,
Ez már az a csavar, ami keresztülmegy a betét lukján és imbuszfejű, besüllyesztve, vagy a sima csavarhúzóval lazítható külső kontracsavar?
tegnap sikeresen elnyalódott a feknyeregben az a csavar ami rögzíti a fékbetéteket valakinek ötlet hogy hogy kell kiszedni? megprbáltam fogóval kitekerni de nem tudtam eléggé megszorítani
reggeltöt
jo reggelt gázos népek,
Nekem úgy rémlik, a gyorsasági autó- vagy motorversenyzésben is szerepelt a project pár évtizede, míg be nem tiltották
most nézem egyébként hogy ez meggy ízesítésű bor.....4.5 %-os
Nem tudom..ma hajnalban a kezembe nyomtak egy csésze pálinkát, whiskey-t,meg ezt...
Hát meg kellett hogy igyam! ...csak most fáj a fejem...ja, persze előtte is ittam...
Ez meggysörnek álcázott babsör? Vagy már nem maradt annyi meggy, hogy lefotózzák és babbal helyettesítették?
*Milyen

mi van velem..
Magának már ezt kell hallgatnia:)
Mijen szépen éneklik... Hiába, az Ő daluk
Manapság 6 ütem néven fut. Csak itt ugye permanensen eszi a vizet, nem csak ha ráhúzod.
ejj ejj..indul a meló este 7ig szopás...kurvaééélet
Amúgy jó hajnalt...én elmentem Salgótarjánba lődözni...
Pl. a DB605 motorok a Bf 109-es vadászgépekben metanol-víz befecskendezéssel...