a magasabb oktánszám tökéletesebb égés ergo kevesebb benya kell, az meg hogy jobban pörög,,, kell neked hogy jobban pörögjön,,? nem pörög eléggé,?
huzd jobban a gázt, vagyis inkább akaszd le reggel, és este engedd vissza, közben kuplung játszik, 25 igy él igazán,
az oktánszám nővelésnek az enduroban nem sok értelme van, a motocrossban pályán,leakasztott gáznál minden asztal lapon ugorva, egy első osztályban menönek már van értelme,
Tőled, mint szakitól megkérdezem: számít, hogy milyen üzemanyagot kap a motor? Mióta a Gas Gas van csak sima 95 benzint kap, de szombaton meg azt a fülest kaptam, hogy jobban pörögne a MOL vagy Shell csodabenzinjétől. Mi az igazság ebből?
morgenny ...jó elfáradtam ....pedig nem is mentünk nagyot tegnap csak egy 80-ast....(azért volt aki a negyedénél leköszönt pedig úgy jött oda , hogy irgum & burgum).... mindenem nyújtózkodni akar...valószinű beleakadtam egy fába mert mára előjöttek a karomban a tolófájások....nekem is le kell szervicézni a lovamat....főleg romcsiba menet miatt lemosom.....
láncszett csere 2 új gumi 2 pár fékbetét olajcsere telóharisnya
lesz vagy 100 forint
megyek is az oviba
ma temetés is
már minden meg van a vashoz hogy mehessek vele..egyedül egy hátsó gumma kell még...előre meg van minden..meg telóban is tolok majd egy szimmering cserét. lánc még marad idén..majd télen cserélem...addig még eldöcög rajta
időutaznak összevissza. majd a végén a dharma cuccost felrobbantják a hidrogén bombáááával,nagy robbanás ,fehérség és kijön hogy lost...ez az ötödik évad záró jelenete isteni lett amúgy...kurvajóól megcsinálták az 5. évadot!
huzd jobban a gázt, vagyis inkább akaszd le reggel, és este engedd vissza, közben kuplung játszik, 25 igy él igazán,