Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de egy csomo ember azt mondta hogy ez az ujj S-33 az nagyon jo, ez nagyon űber,nagyon kaffa,,,,és hasonlok,,

lehet hogy csak utálnak akik mondták,

mivel űber fos, űber szar kibaszott hulladék,,

addig nincs baj vele amig nem kezdessz el rövid féktávokon intenziven fékezni na akkor jönnek a hangok meg a nyikorgás,

holnap vissza viszem a boltba, és megmutatom hová dugják fel,
miattam csak a gázbowdened szakadhatott volna el

kutyaszar a goldfren ......mire számítottatok? levélnehezéknek se...
szeva főbélamester
Csak délután 5 ig Most meg elvittem zoozi fiamat megfagyiztatni
vegyél be gyóccert
ma kiszedtem a goldfren betétet , tiszta kékre el van szineződve, az oldala meg elkezdett porladni,
több dolog lehet,,:

1 . vagy zoozee tul sokat fékezett elöttem ezért egész nap huznom kellett az első féket és elégett,,

2. vagy ugy szar ez az aranybetét ahogy van,

holnap rendelek bele AP-racingot, most visszaraktam a gyári nissint van még rajta kb egy milli,
skyroval kevert össze ....
motoroztatok együtt...
biztos h keversz nekema wilkinsonról egy borotva jut ezsmebe de lehet hogy mociztunk már együtt egyzser mikor bágerban gyülekeztünk 10 en voltunk 2drz 1rm250 2db 525exc 530exc 520exc 400exc egy wr426 én(ec 300)
szewasztok kurvák ...mi folyik itt gyöngyösön?
szép estét,, kérem aki egész nap az ágyban fetreng, este meg nem tud majd aludni,
Akkor lehet hogy keverlek.Úgy emlékszem.A Wilkinson terasznál beszélgettünk.Na mindegy.520 exc van.
Joooo estét!
zoozeenál sztem nem találkoztunk azt se tudom hol lakik esetleg motoroztunk már együtt 400as exc-d van?
Már találkoztunk Zozénál Írd fel a számod holnap rád csörgök.5 perc az egész.Ha leszeded felül is akkor nem kell légtelenítened!
szép estét Bélák,
amúg te ki is vagy? mert adatlapod nincs kitöltve
Szeva csuka behozod Egomba én ki szedem neked
légteleníts alulról...kb 5 perc
ezek a crossosok...sose' állnak...
asszem fúrva lesz az a csavar de nem én fogom csinálni nem vagyok biztos magamban hogy pontoisan ki tudnám fúrni úgyhoyg szerintem szétszedem egész elsőféket és akkor fent is ki lesz fúrva a 2csavar aztán légtelenítés stb dejó lesz
Kérdezd meg, mert a másik boltjukba is keresnek...
Kapar a gép
Nem mondtad Dévnek, hogy vegye le a kabátot a mez alól?

Bocs Faisst
hellotok