Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az se rossz, bár én az őszintébb típus vagyok, tehát előnyben részesítem a testi érintkezést... egyébként se megy gyorsan a köcsög, tán még az ötvenet is betarcsa... nemtom mér jó közben rángatni a gázt, mint egy elmebeteg
Régebben volt olyan tuning, hogy vízbefecskendezés a hengerbe.... tekintve, hogy ez csökkentette az égéstér hőmérsékletét, nőtt a beszívott keverék mennyisége, tehát egyfajta feltöltést eredményezett. De nálam nem erről volt szó, hanem simán öntözőberendezés lett a motorom
szögesdeszkavagy földeltelepakolttalicska kitol elé 100-nál
na hálló
Basszus, van valami gyökér itt a környéken, így éjjel, mikor már alszik a családom, megy a soros négyesével, és gurulás közben üresben rángatja a gázt...ha meggyógyul a lábam, hát lerúgom a szaráról, rohaggyon meg
lehet hogy hibrid csak nem tudtad(a víz az olcsóbb mint a benzin)
Akkor kábé 50 km-es távon elfogyott olyan 5 lityi benya meg vagy 8 liter víz... volt, hogy majd 1 litert öntöttem rá eccerre, amikor ennél alig több van benne összesen... mindenkitől elkunyeráltam az ásványvizét a felfelék előtt.... több vizet evett, mint benzint, de a szuzuki ezt is túlélte
nem tom, elvileg jonak kellene hogy legyen
nem jó a veséd?
hát lehet ez után is meg kellene inni 3 liter vizet vagy sört
Ilyesmit a motorom csinált vízpumpa felújítás előtt
300méter alatt sikerűlt meginnom kb 3 lirter vizet
Na, a mi Baráccságvölgyünk valami hasonló, csak nincs ennyi buzi szikla.... jó kis csúszós agyag van helyette

Bár ide mostanában annyi fát bedöntögettek, h csak akkor megyünk le, ha nagyon szopni szeretnénk
ez zsíír
erdélybe is volt 1 ilyen rész,az űléshuzatot maldnem le is fostam
Örülök neki hogy ilyen, országos érdeklődésre számot tartó témát sikerült itten bedobnunk.

Következő javaslatom: Guiness rekordkísérlet. Próbáljunk meg minél több helyen eccerre dobozos sört felnyitni 3-2-1 szusssssz. Lemaradtatok? Nem baj, majd a következőnél is szólok
Ügyesek vagytok!
Szevasztok!
Engedte az Omega, mert régi jó barátság van a két csapat között. . .

10 Scorpions lemezem van gyáriban. . .
Akkor jó
Most látom, zozi tiszta jóindulat
Köszi, valahol van olyan 7-8 cédém is tőlük, még dedikált is... ha nem cseszték el a fiaim... asszem, amit szeretek tőlük, az megvan
ha kell feltöltöm szívesen valahova az albumot,ha gépen nincs meg...