Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye milyen kicsi a világ?
Hát, azért a nyócvanas évekhez ők is hozzátartoznak vastagon. Kár h ezeket a régebbi zenéiket nem játsszák a rádiók, csak azt az egy vindofcséndzset... Az akkori dizsikben még a hálidéj meg a sztillavingjú feltűnt időnként... már ha voltak ott nőstények is egyáltalán
Szép estét
Vida Ferenc az énekesük neve,rokona itt lakik nálunk a faluba
Na halitok!Mindjárt idehivom Dévényi Tibi bácsit hogy tudjatok kivánni Ez 1 KTMS forum zoozi nem tudtátok?
Egyébként sztem rengeteg múlik rajta, melyik brigád hogy koncertezik. A Lordnak ez nemigen mert... most nem ugrik be az énekesük neve, de mintha nem bírták volna a hangszálai a terhelést...

Akiben viszont pozitíven csalódtam, az a dollyroll volt. Egyik szülinapomon jó régen a lellei ipszilonban ők voltak a sztárvendég...
Akartak menni csajozni a haverok, én meg húztam a számat... aztán olyan bulit csapott a dolli, hogy elámultam... csápoltunk rendesen
a scorpionsnak nálam meg az volt a szerencséje , hogy nem tudtam az elején, hogy németek...és akkor már megszerettem az első nótáikat ...de aztán mikor már több számuk lett észrevehető lett az egy kaptafa ....
de azért bírom őket
Ja, beszéltük... én '79-ben még csak tízéves taknyos voltam, akkoriban csak néha lehetett Piramist hallani, mert a rádióban ugye nemigen ment.... mire mehettem volna, addigra meg lecsukták a Lajost... maradt életem egyetlen piramiskoncertje az az ominózus... mondjuk az nem volt semmi....
tátrai tibusz ...neki is szerencséje, hogy tud gitározni
szeretem
életem első koncertje valamikor hatodikos-hetedikes koromban esztergomban a kertmoziba piramiskoncert amire nem engedtek be......de kívülről hallgattam....77-78-at írtunk ,,,,utána műv.házban pár bulin már ott voltam...

aztán egyik legkomolyabb concert budai ifipark 1979.szept.23. itt már bent voltam friss nyolcadikosként....PIRAMIS ....a nagy bulit(negyedik nagylemezük) itt vették fel....
Ezt szeressem én is!
Lordot én se sokat ismerek... A Gidótól akkor már inkább a Karthago

De akkor már inkább a Tátrai
hát igazából semmi konkrét...
abból az apropóból keresgéltem pont lordot mert kiadtak egy új dupla lemezt nemrégiben...de ez egy újrajátszott régidalok kifényezve bestof vagy 34 szám.....szóval csak ránézegettem mire emlékszem.....
volt pár jó zenéjük....bár nekem nem volt nagy kedvencem ...mindíg a scorpions-ra hajazott....szerintem...
és a lordnak is van anyám című száma és onnan surfoltam át balázsfecóra .....
Na ne izéjj... én még a Homok a szélben első előadására is emléxem

Lordtól mit kerestél?
ááááááááá

tegnap is agyonmotoroztuk magunkat ...
nincs semmi gáz...
csak beleturkáltam a youtubon a zenék közé..kerestem a lordtól egy számot és erre is ráakadtam közben ....aztán nosztalgia meg stb...szóval néhány ilyen zene és párásodott a szemem ...de ti ilyenekre már nem is emlékezhettek...
Mostakkor mi lesz? Befalcolás? Mér? Szintén otthon vakaródzol napok óta?
Írjatok! Nincs mit olvasni..
hájdihóóó!
jójestét !
Ja, csak mikor az ágyok fekve böködök az ujjammal, h miket kéne csinálnia, azt viseli nehezen
Hát annak idején a cpg-t ha csak suttogtad, azért is verés járt...

Gondolom, Ti is színjózanul, halkan, tisztán artikulálva nyomtátot a micimackófázikot
most kicsit nem vagyok jöttek faterék de még ne írjatok le.