Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát azt szerelem nem a szoftveres résézt
nagynéni teszter...amit tesztel,azt utána 40%os áron az övé lehet.... de van sokszor hogy leamortizálja a cuccokat fizu milyen? jó az apple azt mondja nagynéni...legalábbis náluk jó a hangulat!
Hardver részéhez is értesz?
kapsz....
Köszönöm!
27%-os kedvezményem lesz mindenre....de évi csak 1-et vehetek mindenből..pont azért hogy ne én legyek Európa legnagyobb dealer-e...
zsír,szóljá ha kell valami..én szerelem is ezeket a szarokat volt már olyan is h itthon a szerelő nem tudta megcsinálni...sráctól elkértek a semmire 3ezer ftot...én megcsináltam a srácnak 20 perc alatt,2ezerért
technical support
MINDENT tudni fogok az Ipodo-król, Iphone-okról...
komplett 8500 pénz, oda adom másold le,

nem mentem mert elkezdtek keverni hogy nem három nap csak másfél, és én tök egyedűl nem igazán akartam leautozni 1400 kilométert egy másfél napos hajtásért,

de majd ezen a hétvégén kimegyek, elvonási tűneteim vannak,
nem mentél májuselsején romcsiba?
bármikor! amúgy az ap racing gyártja a wrc fékbetéteket is!mennyi volt a szerelő állvány? kell nekem is!
csinálhatnánk egy hétközbeni kiscsoportos kapratást Tbálnárol, G-pointra , ha ráérnél,,,
köszi de már délután megvettem az S-33-at, már bele is dobtam,

de majd következöre letesztelem ezt az AP Racingot, mert mindeki azt mondja hogy jo cucc,,
ap racingot vegyél a pinkben az fasza teszteltem,de ha kell megveszem neked és feladom postán
sima folt, kis összecsukhato bicigli pumpesz,,
meg van hajlitva a vége ivesen, mielött a beakaszto pöcök lenne,
minek,? feldobod egy sziklára vagy egy tuskora, szétszeded a gumit eggyik oldalt kihuzod a belsöt , megragasztod , összeszereled... ennyi,

ez egy ötezer forintos informácio volt,
Milyen az a spéci vas?
Szerintem azzal a patronos kis készlettel szerelik, nagyon ötletes cucc
Nem kell kivenni a kereket?
ja az erdő szélén a kocsiknál is szokott lenni sár, plussz stabilabb is lessz töle az állvány ,, szerintem,

első gumi defektet a helyén szerelűnk kerék kivétel nélkűl,
hehehe, az én mouse gumi szerelömet ugy hivják hogy Mária GYőrgy István.

csak az a gáz hogy folyton el kell hozzá autoznom , de most már majd megoldom, még vennem kell hozzá három spéci mouse szerelő vasat,
zoozee bejelölnéd hogy hol van az orion árok és hogy ebszőnybánya felől hogy tudom megközelíteni mondjuk a tótól és ti az árokban melyik irányban szoktatok menni estleg van több lehetőség? mondj róla valami infot
De az erdőben van a sár, ti meg nem ott szereltek. . .
Ott nincs fedett hely?
jogos. . .