nagynéni teszter...amit tesztel,azt utána 40%os áron az övé lehet.... de van sokszor hogy leamortizálja a cuccokat fizu milyen? jó az apple azt mondja nagynéni...legalábbis náluk jó a hangulat!
zsír,szóljá ha kell valami..én szerelem is ezeket a szarokat volt már olyan is h itthon a szerelő nem tudta megcsinálni...sráctól elkértek a semmire 3ezer ftot...én megcsináltam a srácnak 20 perc alatt,2ezerért
nem mentem mert elkezdtek keverni hogy nem három nap csak másfél, és én tök egyedűl nem igazán akartam leautozni 1400 kilométert egy másfél napos hajtásért,
de majd ezen a hétvégén kimegyek, elvonási tűneteim vannak,
zoozee bejelölnéd hogy hol van az orion árok és hogy ebszőnybánya felől hogy tudom megközelíteni mondjuk a tótól és ti az árokban melyik irányban szoktatok menni estleg van több lehetőség? mondj róla valami infot
27%-os kedvezményem lesz mindenre....de évi csak 1-et vehetek mindenből..pont azért hogy ne én legyek Európa legnagyobb dealer-e...
MINDENT tudni fogok az Ipodo-król, Iphone-okról...
nem mentem mert elkezdtek keverni hogy nem három nap csak másfél, és én tök egyedűl nem igazán akartam leautozni 1400 kilométert egy másfél napos hajtásért,
de majd ezen a hétvégén kimegyek, elvonási tűneteim vannak,
de majd következöre letesztelem ezt az AP Racingot, mert mindeki azt mondja hogy jo cucc,,
ez egy ötezer forintos informácio volt,
első gumi defektet a helyén szerelűnk kerék kivétel nélkűl,
csak az a gáz hogy folyton el kell hozzá autoznom , de most már majd megoldom, még vennem kell hozzá három spéci mouse szerelő vasat,