dehogy cikizünk...
nincs kizárva , hogy azokkal lehetne szót érteni....(mert ha kizárnám a lehetőségek ötletek mérlegelését ...meghallgatás nélkül egyből olyan buta lennék mint ők)
én a helyiekről beszélek.....
például az egyik drz-vel kergeti a motorosokat .....
(utána mikor van egy ilyen megbeszélésféle egy olyan csapatban hangoztatja , hogy ő mekkora motoros meghogy ő mindíg int meg mekkora span......ahol már mindenki fizetett százezreket miatta....
ilyen faszságokat beszél....
a másik meg néz nagyokat kifelé a fejéből a húsz évével mikor a károkat beszéljük és ,hogy emlékszik erre meg arra (mikor mondjuk ,hogy régen is ugyanúgy nézett ki minden hajszálra mint most )....és mondja , hogy ő látta hogy nem .....aztán két éve engedte el az anyja szoknyája szélét ....nekem meg 25 éves a nagymotorjogsim...és mint az közismert előtte évekig motoroztam....ja és a tárgyalás után ő se talál ki az erdőből....
ezek mit akarnak itt ....
Amilyen az aggyonisten, olyan a fogyaggyisten, régi népi bölcsesség... Biztos nem eccerű a hatósággal megértetni a frankót. Mink itten megpróbáljuk, kérjük nem cikizni minket ezért, hátha könnyebb lesz az ország többi endurósának sorsa....
én hajlamos vagyok ennyi idős korban nem a ruháról itélni.....
emberségből kell nálam vizsgázni
ha átmész a felmérőn még fizetem is a sört ...
szóval vigyázni lehetne másképp is a természetre....meg a károkat is fel kéne mérni és az okozóját kéne kirakni az erdőből...csak hát nem harapják a saját farkukat.....inkább a motorosok....
az a baj akivel sörözni kéne..... pár ember itt a helyi vonalon ......azokkal jóformán nem lehet beszélni se ...próbáltuk több nyelven bírunk de a magyart se értik..... és nagyon elvakultak...még helyi vadóc- és erdésztársaik is kiröhögik őket....
aztán mindíg csak egy dolgot szajkóznak és abszolút tolerancia mentesek...olyannyira , hogy még a mások szerint is jó ötletekre sem kiváncsiak....innentől derült ki számomra , hogy hülye mind....ja és nincs kivétel....
vagy öregek ....ilyen önkéntesrendőr régen ávós tipus
vagy egy két fiatal aki még nem tudja merre az arra.....kettő szokott lenni a húszból aki valamilyen iskolába járt egyáltalán a szakirányúról meg nem is beszélve......dög hülyék és a pilist olyannyira nem ismerik , hogy a legtöbbje azt se tudja hol van.....olyan térképen mutogatja hogy hol vagyunk ,hogy beszarás ......szóval semmitérő naplopó emberek(bábúk) zöldbe bújva....
Te is bekaphatod... pláne ha majd nyáron jössz errefelé....
Véletlenül se akarom futtatni magam, nem az én érdemem. De ha meg akarnánk számolni, hány hardendurós sörözött már együtt nemzetiparkos srácokkal, hát sztem elszomorító lenne az eredmény
Egyébként ha belegondolsz, a hardendurósok voltaképpen mindenki barátai. Ezt régóta így gondolom.... Nem vagyunk szemetelők, orvvadászok, fatolvajok, egy keskeny csíkot károsítunk az erdőben minden héten. Kedves illetékesek, ezt kéne átgondolni
Egyébként volt már vadász, aki anyázott, aztán megálltunk és elbeszélgettünk vele.... érdekes, a végén ő is aszonta, nem mi vagyunk a fő ellensége.... olyan is volt, h lovarda mellett mentünk el, leszálltunk a motorról, leállítottuk és eltoltuk a lovak mellett... megtapsolt minket a személyzet....
Sajna télleg azon múlik, ki mennyire műxik együtt....
Szebb jövőt
nincs kizárva , hogy azokkal lehetne szót érteni....(mert ha kizárnám a lehetőségek ötletek mérlegelését ...meghallgatás nélkül egyből olyan buta lennék mint ők)
én a helyiekről beszélek.....
például az egyik drz-vel kergeti a motorosokat .....
(utána mikor van egy ilyen megbeszélésféle egy olyan csapatban hangoztatja , hogy ő mekkora motoros meghogy ő mindíg int meg mekkora span......ahol már mindenki fizetett százezreket miatta....
ilyen faszságokat beszél....
a másik meg néz nagyokat kifelé a fejéből a húsz évével mikor a károkat beszéljük és ,hogy emlékszik erre meg arra (mikor mondjuk ,hogy régen is ugyanúgy nézett ki minden hajszálra mint most )....és mondja , hogy ő látta hogy nem .....aztán két éve engedte el az anyja szoknyája szélét ....nekem meg 25 éves a nagymotorjogsim...és mint az közismert előtte évekig motoroztam....ja és a tárgyalás után ő se talál ki az erdőből....
ezek mit akarnak itt ....
emberségből kell nálam vizsgázni
ha átmész a felmérőn még fizetem is a sört ...
szóval vigyázni lehetne másképp is a természetre....meg a károkat is fel kéne mérni és az okozóját kéne kirakni az erdőből...csak hát nem harapják a saját farkukat.....inkább a motorosok....
aztán mindíg csak egy dolgot szajkóznak és abszolút tolerancia mentesek...olyannyira , hogy még a mások szerint is jó ötletekre sem kiváncsiak....innentől derült ki számomra , hogy hülye mind....ja és nincs kivétel....
vagy öregek ....ilyen önkéntesrendőr régen ávós tipus
vagy egy két fiatal aki még nem tudja merre az arra.....kettő szokott lenni a húszból aki valamilyen iskolába járt egyáltalán a szakirányúról meg nem is beszélve......dög hülyék és a pilist olyannyira nem ismerik , hogy a legtöbbje azt se tudja hol van.....olyan térképen mutogatja hogy hol vagyunk ,hogy beszarás ......szóval semmitérő naplopó emberek(bábúk) zöldbe bújva....
Véletlenül se akarom futtatni magam, nem az én érdemem. De ha meg akarnánk számolni, hány hardendurós sörözött már együtt nemzetiparkos srácokkal, hát sztem elszomorító lenne az eredmény
de mindenképp köszönjük ...hátha előrejutunk úttörő kezdeményezésetek eredményeképpen...esetleg .....
Amúgy közben bejöttem melózni. . .