Az itteni tapasztalatok szerint a felsorolás illik néhány (ha csekély létszámú is) vadászra!
Ez az az érdekkülönbség ami miatt nehezen lesz béke!
Ha ezeket az embereket sikerül megbuktatni, akkor tudnánk tiszta lappal kezdeni és beállni a nyugati (német, osztrák, olasz, spanyol, akik szarul motoroznak) országok sorába.
Viszont volt már itt a város mellett olyan falusi kocsmáros, akihez bementünk inni, és közölte, h neki itt van erdeje, ahol motorozzunk nyugodtan, de ha falopást látunk, szóljunk neki.....
Nem az én érdemem, hogy eddig jutottunk.... a túravezetőnk kábé két éve lobbizik náluk.... és szerencsénk, hogy jó arcok az itteni srácok. Létezik egy mód, ahogy tudjuk segíteni a munkájukat... ebben próbálunk partnerek lenni egymással.... Én még nem hallottam hasonlót idehaza... És úgy tűnt, ők is örülnek a dolognak.... majd kiderül
És ne feledjük, hogy csak az iskolázott értelmes emberekkel lehet beszélni!
Tegnap volt nálunk Sz. Géza és mesélte, hogy az egyik vadász unokaöccse vett egy quadot. Első útja a rokonhoz vezetett, hogy megdumálják a békés egymásmellettélés szabályait. Erre vasvillával lett elkergetve!
Ezért nem merek még fellélegezni!
Szóval az ott szolgálatot teljesítő néhány természetőr sráccal volt tegnap este szalonnasütés, sörözés.... pár dologban megegyeztünk... talán ha kedvező lesz a fogadtatás, más NPI területén is lehet eredmény... ne köszönjétek meg nekünk olyan hangosan
Én csak a DDT-t ismerem, amit Te írtál az mi?
Az élni és élni hagyni elv pedig ebben az országban sajnos nem igazán működik. . .
Majd kb 20 év múlva, amikorra nagyjából elfelejtjük a 40 év kommancs uralmat!
Ez az az érdekkülönbség ami miatt nehezen lesz béke!
Ha ezeket az embereket sikerül megbuktatni, akkor tudnánk tiszta lappal kezdeni és beállni a nyugati (német, osztrák, olasz, spanyol, akik szarul motoroznak) országok sorába.
Ilyen is van hálistennek
Mert rám is fogtak már puskát....
De sztem azt kell megértetni velük, h nem mi vagyunk az elsődleges ellenség.... gondoljunk csak a fatolvajokra, a szemetelőkre vagy a rabsicokra....
Tegnap volt nálunk Sz. Géza és mesélte, hogy az egyik vadász unokaöccse vett egy quadot. Első útja a rokonhoz vezetett, hogy megdumálják a békés egymásmellettélés szabályait. Erre vasvillával lett elkergetve!
Ezért nem merek még fellélegezni!
Akkor már "csak" a vadászokkal kellene megegyezérse jutni!
Szóval az ott szolgálatot teljesítő néhány természetőr sráccal volt tegnap este szalonnasütés, sörözés.... pár dologban megegyeztünk... talán ha kedvező lesz a fogadtatás, más NPI területén is lehet eredmény... ne köszönjétek meg nekünk olyan hangosan
Az élni és élni hagyni elv pedig ebben az országban sajnos nem igazán működik. . .
Majd kb 20 év múlva, amikorra nagyjából elfelejtjük a 40 év kommancs uralmat!
Gyakorlatilag az élni és élni hagyni elv fog érvényesülni. Remélhetőleg......
Hey oooh, I listen what Isay oooooooooooooh
Grincs?
Fáradt vagy és úgy érzed hogy széjjeltép a szél....
Mit szólnátok, ha azt írnám, hogy tegnap este, több endurós sorstársammal egyetemben, együtt söröztem több zöld ruhással?
Ha valaki nem tudja, kik azok a zöld ruhások, akkor szóljon, elmagyarázom...