Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenből kell még 1000!
Az itteni tapasztalatok szerint a felsorolás illik néhány (ha csekély létszámú is) vadászra!
Ez az az érdekkülönbség ami miatt nehezen lesz béke!
Ha ezeket az embereket sikerül megbuktatni, akkor tudnánk tiszta lappal kezdeni és beállni a nyugati (német, osztrák, olasz, spanyol, akik szarul motoroznak) országok sorába.
Viszont volt már itt a város mellett olyan falusi kocsmáros, akihez bementünk inni, és közölte, h neki itt van erdeje, ahol motorozzunk nyugodtan, de ha falopást látunk, szóljunk neki.....

Ilyen is van hálistennek
Sajna így van, télleg azon múlik, milyen a másik fél....

Mert rám is fogtak már puskát....

De sztem azt kell megértetni velük, h nem mi vagyunk az elsődleges ellenség.... gondoljunk csak a fatolvajokra, a szemetelőkre vagy a rabsicokra....
Nem az én érdemem, hogy eddig jutottunk.... a túravezetőnk kábé két éve lobbizik náluk.... és szerencsénk, hogy jó arcok az itteni srácok. Létezik egy mód, ahogy tudjuk segíteni a munkájukat... ebben próbálunk partnerek lenni egymással.... Én még nem hallottam hasonlót idehaza... És úgy tűnt, ők is örülnek a dolognak.... majd kiderül
És ne feledjük, hogy csak az iskolázott értelmes emberekkel lehet beszélni!
Tegnap volt nálunk Sz. Géza és mesélte, hogy az egyik vadász unokaöccse vett egy quadot. Első útja a rokonhoz vezetett, hogy megdumálják a békés egymásmellettélés szabályait. Erre vasvillával lett elkergetve!
Ezért nem merek még fellélegezni!
Ezért még pajzsra leszel emelve ha összejön!
A Próféta szóljon belőled!
Akkor már "csak" a vadászokkal kellene megegyezérse jutni!
Nem, hallgatom a zenét a neten és iszom a sört frankón
Duna Dráva Nemzeti Park....

Szóval az ott szolgálatot teljesítő néhány természetőr sráccal volt tegnap este szalonnasütés, sörözés.... pár dologban megegyeztünk... talán ha kedvező lesz a fogadtatás, más NPI területén is lehet eredmény... ne köszönjétek meg nekünk olyan hangosan
Nem nézed a hupikék törpikéket?
Én csak a DDT-t ismerem, amit Te írtál az mi?
Az élni és élni hagyni elv pedig ebben az országban sajnos nem igazán működik. . .
Majd kb 20 év múlva, amikorra nagyjából elfelejtjük a 40 év kommancs uralmat!
Ne bántsd őket, mert asszem, ilyen rugalmas NPI (Nemzeti Park Igazgatóság) nincs több az országban. Javíccs ki, ha tévedek
Igen, legalábbis nálunk, a DDNP illetékességét illetően...

Gyakorlatilag az élni és élni hagyni elv fog érvényesülni. Remélhetőleg......
Mocsári ragyák?
Majdnem
Volt szó minket érintő dolgokról?
Ez se rossz

Hey oooh, I listen what Isay oooooooooooooh
Ne segíts!

Grincs?
Hú, vazz, kissé berúgtam tegnap este.... és még mostse vok tiszta józan
Csak akkor nyerhecc, ha magadellen fogacc
Héééééééééééééééééééé, kóborangyal mindíg alulmaracc
Zozinak:

Fáradt vagy és úgy érzed hogy széjjeltép a szél....
Mikor nyugszik minden szépen, csendesen, de a honvéd nem pihen
Szewasztok!

Mit szólnátok, ha azt írnám, hogy tegnap este, több endurós sorstársammal egyetemben, együtt söröztem több zöld ruhással?

Ha valaki nem tudja, kik azok a zöld ruhások, akkor szóljon, elmagyarázom...