Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hüüüüüüüüjjjjjjjjjjeeeeeeeeee....!
Exeméknél a fürdőszobában aminek nincs ajtaja csak ilyen elhúzható tosz...közben a bátyja a szomszédban (kb. 3 m) tévézett...

Jó kis lánybarátaid vannak...amúgy az nem tűnt fel senkinek hogy az ünnepelt hiányzik?!?
Faszom Bálint, mondtam hogy költözz el a MEGYÉBŐL!
Apropó, Frodó hogy van? A fák még mindig sétálnak?
Az egyik lánybarátom szülinapján, a szüleik házában, a fürdőszobában....amíg a többiek heppibörzdéjtújúztak...
ez a Harold féle csapat,,? hányan mentek,?
lehet elmennék veletek ,ha elviselitek a rusnya pofámat, meg hogy motorzni sem tok,
a megoldás jo lenne , HA nem baszták volna el az anyag vastagságot, mert egy u alaku lemez van felhegesztve, csak tul vékony az anyag,plussz még a mellette lévö hegesztés során a szén is kicsit kiég a cuccbol, és már meg is van a letörös lábtarto fűl receptje,,,

aztán az is lehet hogy bennem van a hiba mert nem kéne 90%-ban állni, hanem forditva, 10%-ban kéne állni, 90-ben meg űldögélni,,,
azon a hétvégén amikor június 6 van.....egy hét max. 10 nap mindennel együtt.....ebbe benne utazás ...meg ott istartanánk egy esetleg két nap pihit.....ilyenkor csavarognák békás szoros vagy fürdenénk sovatán a sós lébe.....a többi nap mondjuk4-max.5 ...azon valami keményebb enduró......meg egy nap motorral de valami kirándulásféle .....ilyesmi a terv.....haverok által már bejáratott szállás meg minden....
hát szerintem ha rendesen felhegeszted nem fog már letörni .....bár megmondom őszintén nem hegesztettem vissza egy gg lábtartót sem így arról nem nyilatkozom mi lehet a fő baj......

lehet kireped varrattal együtt a vázból...vagy csak a hegesztés ellenségük a spanyoloknak.....nem tudom
ti mikor mentek romcsiba és hány napra,?
pont erre gondoltam én is hogy mostantol figyelgetni fogom a felső lábtarto fűleket, hogy reped-e a geci,
biztos félt , hogy letörik a repedt oldali és a másikat túlterhelte a 40 kilójával
ezen sírni fogsz nem röhögni.....
de csak délután lesz mert haveromnál van a cucc.....nemrég van mégcsak a bandánkba és őneki még van munkahelye......tehát csak 3 után lesz elérhető szegény
ja és a gg- srác még indulásnál mutatta is a repedést a váznál....mondtuk neki fasza meg ha visszajöttünk megheftölöm neki ...de ő jön velünk stb....há jól van aztán bent az erdőben letörött neki ...de a másik oldal
na muti a videot, had mosolyogjunk ,
lenesnek is meg a másik haveromnak is nagy szerencséje volt mikor letörött mert éppen nem kéccáznál pottyant le a lábtartójuk
lenesé meg szerencsére dorognál tört le és gunjanihoz beszaladtunk és fel is tüsszentette co-val pikk pakk......mondjuk mi is meghegeszettük volna csak nem volt nálunk co gép
tegnap jött egy Norbi nevű győri srác vendéghajtani ,aki az almáékkal szokott motorolni , egy olyan kibaszott szép zsir ujj 300 exc-vel , fehér idomok, és minden extra rajta volt amit csak meg lehet rendelni a ktmpowerpartsos csilliomos ujságbol, ,, de komolyan mondom minden, narancs lánc,-lánckerék, visszahajlo fék-kuplung karok ,fmf crom kipufogo rendszer, stb,stb,

kurva jol nézett ki a motor, elfogadtam volna,

szivesen összekarcoltam volna,
jobbulást ronis

nálunk az volt a baj , hogy mentálisan készült ki az ember .....
aztán jöttek a balesetei
van videó róla mikor haldoklik gecikomoly lett...majdnem összetörte a fényképezőt mikor odahajoltam a holtteste fölé ...de komoly volt ..mondta hogy ne filmezzek mert ez meg az ...és mondta hogy segítsek ...és én mondtam, hogy nem segítek természetesen nem viccből ez a kiképzésünk része , hogy kemény legyél és ő elfogadta amikor az endurosuliba jelentkezett ....ezzel aztán felkerült az í-re a pötty ....nagyon zsír volt....de este összevarrták aztán sebészeten....tehát jól végződött
mármint a lábtarto letörést usztam meg,
komolyan mondom beszarás jok ezek a 2t giszgaszok, de aki jobban tolja neki mint 6.-dik alapjárat ,annak eddig mind letörtek a lábtarto fűlek a vázrol,

bár ha belegondolok hogy az előzö napi motorozáson mennyire durva tempo volt, ahhoz képest egy semmivel megusztam,
szia
eccer le kéne szedni
a james bondokat nem győztem szedni ...először kiadták felirattal a sorozatot ...aztán monóba aztán stereoba aztán 5.1 be aztán újrakeverve kiszinezve 5.1-be aztán most itt a sorozat blue ray-n....agyvírzís nyolcezergigaterra
jahh köszi , de nem birnak kicsinálni , mert szivos vagyok mint egy patkány, és elpusztithatatlan mint egy csotány,
királyság.....ügyi vagy
nálunk is jó volt a vasárnap...csak egy srácot kellett összevarrni
amúgy zsír volt

hallod lenes egyiken már te is túl
vagy ....hegeszd meg a másik oldalit már most előre otthon..nem ám romcsiba eltörik megint..