Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

'csába, nem lesz 125-ösöm...

Dani from Degecz, wehehehe
Na vagyok, elkezdtem szétbontani, de elkapott az eső, eddig úgy néz ki, hogy valami rúd görbült a el
Bocsi de még nem olvastam el mindent. . .
Igazi kamuterepjáró. . .
Muhaha!
sztem kiherélik de akkor mi lesz az új neve ?
de régóta nem ír...lehet nem lesz már alkalma nevet váltani
estét
Sutyeráknak sürgössen nevet kell váltani a fórumon pár napja meg akartak verni miatta láttam egy srácot aki rá hasonlitott és megkérdeztem hogy bocsi nem te vagy a sutyerák..aztán besértődött hogy le sutyerákoztam
vennék egyet csak most láncszettre kell a lé
amúgy mennyi pénz egy hugi?
neem

a gizgazról

de lefékezhetjük a hugit is
azért hogy szétvernék sutyit ha megtudnák, hogy eladja nekünk a hugát
A kiscsajról?
enyém a nissin fék róla
Ha mégse írsz többet, a GG-t rám hagyod? Vagy legalább a hugit...
szorítunk
Most értek haza, ha nem írok többé, akkor meghaltam
nálunk is vannak ilyesmik beiktatva ...végül is egyik szopóshelyről a másik helyre megyünk át... mindíg más csokorba kötve a feladatokat...meg közbe új bajokat keresünk ...szerencsére ez a pilis komoly játszóteret biztosít.....vannak szemét helyek....hálistennek

aztán mikor hazafelé megyünk szoktunk olyat játszani , hogy egyenesen kijövünk az erdőből ...ez légvonalban a legrövidebb út ...de élőben a legnagyobb szopás a toronyiránt ...na akkor szokott még baj lenni....
Na, el is megyek aludni, majd holnap üzenek, h elkaptak-e
Ja, és van Kvár mellett egy ilyen krosszpályácska féleség. Néhány mandíner, siratócska, meg ugró. Van hogy hullafáradtan még az a levezető edzés. Remélem, holnap is az lesz
Kábé hasonló... legtöbbször nekünk is olyan 80-100 km jön össze, az elég is... Persze vannak megállók is, fakultatív programokkal, akarom mondani felfelékkel. Akkor több a táv, amikor szomszédolunk, mondjuk Somogybabodra vagy Orfűre. Bár ez utóbbira még nekem sose sikerült odaérni
mi hol itt hol ott találkozunk ...az idő az nagyjából mindíg az ....és GO

négy -öt-hat felé kikecmergünk a fák közül.....

megyünk 80-140 km között mint az állat ...ez attól függ milyen hard sikerült már 28 -at is menni 1 nap alatt
200-at még soha

egy órát pihenünk kb. napközben
Bár egyébként ez a zsaru téma is érdekes. Volt olyan, h vagy huszan gyűltünk össze és pont a sisakot húztuk, mikor elment előttünk egy oktávia, full tele sünökkel. Még a fejüket is elfordították, nehogy intézkedni kelljen...

Meg a múltkor Orfűre menet dupla defektet kaptam. Kénytelen voltam aszfalton hazajönni. Olyan 40 kilométert drifteltem a legendás 66-os úton és 3 (igen három) oktávia jött szemben tele hekusokkal és rám se b@sztak... szóval fene érti
Most mi is annyit tettünk, hogy kicsit variáltunk az indulás idején