estét
Sutyeráknak sürgössen nevet kell váltani a fórumon pár napja meg akartak verni miatta láttam egy srácot aki rá hasonlitott és megkérdeztem hogy bocsi nem te vagy a sutyerák..aztán besértődött hogy le sutyerákoztam
nálunk is vannak ilyesmik beiktatva ...végül is egyik szopóshelyről a másik helyre megyünk át... mindíg más csokorba kötve a feladatokat...meg közbe új bajokat keresünk ...szerencsére ez a pilis komoly játszóteret biztosít.....vannak szemét helyek....hálistennek
aztán mikor hazafelé megyünk szoktunk olyat játszani , hogy egyenesen kijövünk az erdőből ...ez légvonalban a legrövidebb út ...de élőben a legnagyobb szopás a toronyiránt ...na akkor szokott még baj lenni....
Ja, és van Kvár mellett egy ilyen krosszpályácska féleség. Néhány mandíner, siratócska, meg ugró. Van hogy hullafáradtan még az a levezető edzés. Remélem, holnap is az lesz
Kábé hasonló... legtöbbször nekünk is olyan 80-100 km jön össze, az elég is... Persze vannak megállók is, fakultatív programokkal, akarom mondani felfelékkel. Akkor több a táv, amikor szomszédolunk, mondjuk Somogybabodra vagy Orfűre. Bár ez utóbbira még nekem sose sikerült odaérni
Bár egyébként ez a zsaru téma is érdekes. Volt olyan, h vagy huszan gyűltünk össze és pont a sisakot húztuk, mikor elment előttünk egy oktávia, full tele sünökkel. Még a fejüket is elfordították, nehogy intézkedni kelljen...
Meg a múltkor Orfűre menet dupla defektet kaptam. Kénytelen voltam aszfalton hazajönni. Olyan 40 kilométert drifteltem a legendás 66-os úton és 3 (igen három) oktávia jött szemben tele hekusokkal és rám se b@sztak... szóval fene érti
Dani from Degecz, wehehehe