Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit érdekesen áll a kerék benne
am ez mien kocsi ? nissan ?
Be akartam állni a garázsba, de nem figyeltem és a jobb hátsóval nekimentem annak a köves szegélynek
Sutyi mi a .... csináltá?
Ajjaj...asszem kapok, ha faterom hazaér
Mehetünk!Most ugyis éppen szétbasz az ideg!
Visszatérve régebbi témához: szomorú hogy nem maradt pl. tengerpartunk, stb...
De koncentráljunk a holnapra! Lassan annyira dühös vagyok hogy most már én is kivonulnák az utcákra! Vennék egy jó kis husángot a kezembe aztán megtámogatnám ezt a Gordi gyereket meg a pereputtyát, meg akinek az elmúlt 20 évben köze volt a politikához!
Figyelmetekbe ajánlom a HÍR TV Célpont című adását ma 17 30-tól, vagy holnap 10 05-től! Úgy tűnik a vizünket is eladják!
B*sszuk már szét vkinek a fejét!
Külön felhívnám a figyelmet az első ráf veriigényes javítására...és ez volt az a motor amire minden ismerős akit kérdeztem azt mondta hogy nagyon odafigyelt rá a tulaj meg nem sajnálta rákölteni a pénzt...
Néhány patent állapotú alkatrész a motoromból...
Na jooo!
De a tiéd nem sis-es telefon, a javas telefonokat ne hasonlítsuk egy okostelefonhoz...
Néztétek a videot amit GD kűldött?Jol mentem nem?
Erre meg azt mondom hogy szerintem az enyém 1 éve nincs kikapcsolva és én hülye vok és minden este tőltőre rakom.Hülye szokásom.Ki pedig nem kapcs mert kitudja kinek mi a baja vmikor.Ez van
Nekem is ez a bajom, soha nem kapcsolom ki a telefont...hetente 1x illene azért..
Hát akkor szerencsém van csak!Zoozeenak is már a 3. van westelesből
jó mondjuk nekem az volt a gond,megnézték a gépen amikor rádugták hogy 11 hónap alatt 1x sem volt kikapcsolva...nem szokásom kikapcsolni mg fullig lemeríteni sem...
Azért a live-os softwarek sincsenek a toppon
A westelesekkel van gond!Az enyémen más a sovtver mert vodás!Soha nem volt vele bajom!
Már ideje lenne itthonra wifis routert venni, most itt a telefon, ha megjönnek a felvételi eredmények, akkor lesz laptop is...kéne már nagyon a vez. nélküli hálózat
mer biztos nem használod eleget decemberben volt 1 éves,akkor sw-t kellett rajta frissíteni mert ki-be kapcsolt magától...aztán elment szarni a joystick,azóta nehezen mozog...de jól bírja...járt már a balcsiban meg itthon a medencében is
Haggyad már menőőőőőőő!Az enyém 2 éves és semmi baja Neked minden cuccoddal csak a gond van!
az is van. motorozáshoz azt használom csak már a joystickja haldoklik
Hát az én k800i többet tud!
nem,csak van minden telefon ismerősök körében...5800 nagyon nem szeretjük iphone elmegy,csak sokat fagy...ez tud a legtöbbet,de szintén sokat fagy.
Azt mindjárt gondoltam, hogy ha a tiéd, akkor sokkal jobb, mint bárki másé