Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek nyakat, ronisnak gyógyulást, a tejfogúaknak nagy kalappal az éréshez.
Zééé Ncore-on meg fent van a világ összes kálámbója még a pilot részek is. De ha lusta vagy megvárni míg lejön az az 10000Gbyte akkor átírom neked pikk-pakk azt a 15-16 DVDt
szép napot gázosok, jol sikerűlt a hétvége, a vasárnapi motorozás első tiz percében letört a vázrol a jobb oldali lábtartom is, persze egy feljáro közepén,,,
talpaltam ismét egy rendeset, mivel a bal oldali már egyszer letört, remélem mostmár tul vagyok a giszgaszos gyerek betegségeken,,,
hálistennek egy joember sittysutty visszahegesztette co-val,
aztán nap végén sikerűlt egy sziklás domboldal elsőkénti beprobálására csipővel levennem egy kiállo sziklát,
ugyhogy amire eddig kibaszottul sajnáltam a lovét, az a Zandona cross short protektoros also gatya 16.e pénzért azt most elszaladok megvenni, bár a mozgásom jobban hasonlit a popej a tengerész riszálásához ,basszameg,
gútmorGGen faszikáim !

egy kalappal az éreccségizőknek.........

de jó nektek
na basszunk oda egy kalappal...szevaasztok
Na szépjóre GG elt! Nagy napra virradtunk Gyuri Átolvastam hajnalban az irodalom tételeimet, remélem lesz Radnóti(évfordulós)...sok sikert!
Főnököm kocsijában amit kölcsönkaptam hétvégére...
én sem anyu adott valami szart hogy szopogassam el vmi gyógynövényes cuccot h jobban aludjak,kb nem tudom nyitva tartani a szemeimet:D ez volt 5 perce.
Nem élek fűvel, de az alkoholt nem vetem meg, ha a szükség úgy kívánja
hülye vagy? be kell tépni
Reggel pálinkával kezdjél, az lenyugtat
na srácok..sok sikert nektek is csőcső.
A holnap érettségizőknek nagy kalappal!
Joccakát!
Nikk a Rendes Terminátor!
Sztem meg az öltözködés a lekkirályabb.... rendes terminátor leszek a végén

Ma reggel kimondott ideges voltam... olyan 6-8 szirénázó rendőrautót láttam, arra is ébredtem, h visítanak az ablak előtt. Aztán nem volt semmi, jót motoroztunk
ááá, most éppen munkaügyi gondjaim vannak, nem érek rá vele foglalkozni...
De 360-ért viheted!
segítsek?
Mondd nekik ezt: je t'encule a sec, téte de bite)
(szárazon baszlak seggbe, faszfej!)
én raftingcsónakbn már igen....
meg kispolszki hátsó ülésén
....
még mindig nem jó ? :S
jó lenne most gurulni egyet a ktmmel
Egyszerűbb lett volna a másik oldalra is egy görbe.
Én se sokat...
Kész az autó...ezt sikerült művelni. Ez egy teljesen egyenes darab...
Csepel - Kossuth
(autóvillamossági műszerész)