Mindenkinek nyakat, ronisnak gyógyulást, a tejfogúaknak nagy kalappal az éréshez.
Zééé Ncore-on meg fent van a világ összes kálámbója még a pilot részek is. De ha lusta vagy megvárni míg lejön az az 10000Gbyte akkor átírom neked pikk-pakk azt a 15-16 DVDt
szép napot gázosok, jol sikerűlt a hétvége, a vasárnapi motorozás első tiz percében letört a vázrol a jobb oldali lábtartom is, persze egy feljáro közepén,,,
talpaltam ismét egy rendeset, mivel a bal oldali már egyszer letört, remélem mostmár tul vagyok a giszgaszos gyerek betegségeken,,,
hálistennek egy joember sittysutty visszahegesztette co-val,
aztán nap végén sikerűlt egy sziklás domboldal elsőkénti beprobálására csipővel levennem egy kiállo sziklát,
ugyhogy amire eddig kibaszottul sajnáltam a lovét, az a Zandona cross short protektoros also gatya 16.e pénzért azt most elszaladok megvenni, bár a mozgásom jobban hasonlit a popej a tengerész riszálásához ,basszameg,
én sem anyu adott valami szart hogy szopogassam el vmi gyógynövényes cuccot h jobban aludjak,kb nem tudom nyitva tartani a szemeimet:D ez volt 5 perce.
Sztem meg az öltözködés a lekkirályabb.... rendes terminátor leszek a végén
Ma reggel kimondott ideges voltam... olyan 6-8 szirénázó rendőrautót láttam, arra is ébredtem, h visítanak az ablak előtt. Aztán nem volt semmi, jót motoroztunk
Zééé Ncore-on meg fent van a világ összes kálámbója még a pilot részek is. De ha lusta vagy megvárni míg lejön az az 10000Gbyte akkor átírom neked pikk-pakk azt a 15-16 DVDt