Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lefelé, akarom mondani
Ja, az a fain.... uccai gumival.... háromszoros hurrá

De nem a rend őreire vok pipa, nekik ezt kell tenni. Azok a háromperhármas komcsi köcsögök, akik viszont bejelentettek minket, na azokat remélem, majd arccal lafelé temetik el mihamarabb
van valahol egy képem róla
hát tudod milyen faszok.....de régen 9 kor volt a rajt a belvárosból és már hamarabb odamentünk rajtceremóniára és azért az tényleg baj volt
de megkomolyodtunk idővel.......10 kor lett a rajt
Ja, igazad van, már rég volt ilyen.... legutóbb talán két éve is van, h az egyik érintett kocsmában a csapos megkérdezte, h találkoztunk-e lovasrendőrrel az erdőben. Bután néztünk, h nem, pedig állítólag motorosokat kerestek
nálunk is volt motoros rendőr yamaha dt vel
Na, egy ilyen önjelölt elfogóvadászt én is megnéznék.... mondjuk, ahogy seggen lecsúszik az első komolyabb helyen

Egyébként meg nem hiszem, h ti hajnalban indultok, akkor meg mi a f@szt beszél a polgárköcsög az ébresztőről?
Márhogy mink? Hát igen, azok.... bár arra még kíváncsi vagyok, hogy fognak meg egy terepmotorost.... múltkor a mekkdonaldsz előtt egy montenbájkos áttekert a zebrán a piroson. A sün az oktáviával nagyon igyekezett utána... hát a srác az mp3 jáccóval a fején iggen flegmán eltekert előlük.... fossá röhögtem magam
nálunk is szokott ilyesmi lenni......
egyszer benne voltunk 94 -ben a helyi tévében és a polgármester megköszönte az endurócsapatnak az ébresztőt...
aztán volt többször, hogy a rendőrök is jöttek
eccer a közlekedésfelügyelet
eccer meg a természetvédő sötétzöld faszkalapok
eccer meg drz vel egy elfogóvadász természetvédő egyenruhában de elvérzett a rajt utáni métereken....de azok pont nem mi voltunk akik szétszopatták
Szasztok
csakhogy érezzétek a törődést
degecik vagytok
Például azt is. És remélem, mindenkinek tudunk szólni. Én is küldtem már pár sms-t.

Mert itt is esett, a világ pénzéért nem hagynám ki a holnapi futamot...
akkor hova menjek?

tudom a picsába
a faszodat

ezt kifelejtetted

amúgy szia nikk
Gyülekezzetek máshol!
Azért néha jólesik az embernek látni hogy Isten nem bottal ver...persze ezt nem a jelen esetre értettem hanem úgy általában...
Szewasztok!

Most jött a telefon, h holnap a gyülekezőhelyünk előtt rendőri ellenőrzés várható.... innen is üzenem, hogy bekaphatják
Hát, most nem irigyellek...nagyon nem!
jól van csak vicceltem ....fájni fog krémmel is
de azért készülj.....
például krémezd a valagad , hogy ne fájjon ha megkúrnak
nincsen benne irígység......

amúgy soha nem voltam kárörvendő.....utálom a kárörvendő embereket..... és remélem mindet megveri az Isten
Még nem értek haza, de már telefonon keresztül olyan rontást kaptam apától, hogy az nem igaz...
Legszebb öröm a káröröm, mi?
szegény sutyi ...idáig hallottam, hogy kiabál
remélem nem kínozzák sokáig .....szerinem lelövik a nízáért
most verik sutyerákot ......kint voltam az utcán és esik az eső......jó lesz holnap a pormentresített sziklákon egykerekezni