Ja, az a fain.... uccai gumival.... háromszoros hurrá
De nem a rend őreire vok pipa, nekik ezt kell tenni. Azok a háromperhármas komcsi köcsögök, akik viszont bejelentettek minket, na azokat remélem, majd arccal lafelé temetik el mihamarabb
hát tudod milyen faszok.....de régen 9 kor volt a rajt a belvárosból és már hamarabb odamentünk rajtceremóniára és azért az tényleg baj volt
de megkomolyodtunk idővel.......10 kor lett a rajt
Ja, igazad van, már rég volt ilyen.... legutóbb talán két éve is van, h az egyik érintett kocsmában a csapos megkérdezte, h találkoztunk-e lovasrendőrrel az erdőben. Bután néztünk, h nem, pedig állítólag motorosokat kerestek
Márhogy mink? Hát igen, azok.... bár arra még kíváncsi vagyok, hogy fognak meg egy terepmotorost.... múltkor a mekkdonaldsz előtt egy montenbájkos áttekert a zebrán a piroson. A sün az oktáviával nagyon igyekezett utána... hát a srác az mp3 jáccóval a fején iggen flegmán eltekert előlük.... fossá röhögtem magam
nálunk is szokott ilyesmi lenni......
egyszer benne voltunk 94 -ben a helyi tévében és a polgármester megköszönte az endurócsapatnak az ébresztőt...
aztán volt többször, hogy a rendőrök is jöttek
eccer a közlekedésfelügyelet
eccer meg a természetvédő sötétzöld faszkalapok
eccer meg drz vel egy elfogóvadász természetvédő egyenruhában de elvérzett a rajt utáni métereken....de azok pont nem mi voltunk akik szétszopatták
De nem a rend őreire vok pipa, nekik ezt kell tenni. Azok a háromperhármas komcsi köcsögök, akik viszont bejelentettek minket, na azokat remélem, majd arccal lafelé temetik el mihamarabb
de megkomolyodtunk idővel.......10 kor lett a rajt
Egyébként meg nem hiszem, h ti hajnalban indultok, akkor meg mi a f@szt beszél a polgárköcsög az ébresztőről?
egyszer benne voltunk 94 -ben a helyi tévében és a polgármester megköszönte az endurócsapatnak az ébresztőt...
aztán volt többször, hogy a rendőrök is jöttek
eccer a közlekedésfelügyelet
eccer meg a természetvédő sötétzöld faszkalapok
eccer meg drz vel egy elfogóvadász természetvédő egyenruhában de elvérzett a rajt utáni métereken....de azok pont nem mi voltunk akik szétszopatták
csakhogy érezzétek a törődést
Mert itt is esett, a világ pénzéért nem hagynám ki a holnapi futamot...
tudom a picsába
ezt kifelejtetted
amúgy szia nikk
Most jött a telefon, h holnap a gyülekezőhelyünk előtt rendőri ellenőrzés várható.... innen is üzenem, hogy bekaphatják
például krémezd a valagad , hogy ne fájjon ha megkúrnak
amúgy soha nem voltam kárörvendő.....utálom a kárörvendő embereket..... és remélem mindet megveri az Isten
remélem nem kínozzák sokáig .....szerinem lelövik a nízáért