Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kit érdekel a ballagás volt már nekünk is,de a csajon a dudák rendbe vannak!
Helló! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Gas Gas EC 50 Rooky-m! Showa központi telós hátul! A gond az hogy kb 1 hónapja még tökéletes volt a központi teló, azóta csak áll a motor és most mikor ráülök szinte koppanásig lemegy! Én nemértek hozzá és nemtudom mi az a kék tekergetős kattogos izé az alján! Ha teljesen feltekrem akkor már vissza fel sem jön alap magasságba a motor! A rugó teljesen össze van nyomatva ugyhogy nem az a gond! Valahogy fel kell keményíteni? Elképzelésem sincs mi az amit az alján tekergetek!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Krisz
há akko tényleg naon megy....minek basszák meg a sáját?
bocs, 2007-ben
Utolsó képről hol van Harry Potter?
Hihetelen, de ezeket a motorokat még én állítottam be így a Janival!
2006-ban...
Kurvára jól mehet a plázának....meg kurvára sokat foglalkoznak a motorokkal, ezek szerint...balfasz banda...
Bár most megbasszák a tulaj száját, hallom...
Sziasztok.Gyurika minek hordassz sisakot?Van motorod?
nem jó ez a hosszú vasalthaj,már nem látok ki a bukóból
uccsó kép mekkora tüdő...............
Ő pedig az enyém
nővérkém
Basszus, tényleg
Tudom...kaptam már tőled csomagot,azon rajta volt a neved is....ÉS A CÍMED IS, WHÁWHÁWHÁWHÁÁÁÁ!
MEGTALÁLLAK
ráadásul kéket írnak..
Megjött a tárcsám!
2000km még az sem sok,persze ki lehet nyírni annyi alatt is vhogy.........
jaja ezért sztem amiket betettek képeket,azok nem azok a gépek....
szerintem ez csak átbaszás, mert a képen zsir ujjak vannak, viszont a hirdetésben van 2000 km-er irva,,,,, csikibéka barba trűkk,
de irnak ott valami 2000 km-ert is,,,,,,,,,
jó az......feeling a fontos.........uncsim is akart venni 1et oda bohóckodni....... naon pöpec az a hely sztem.....am uncsim gépe van benne a motorrevübe most HONDA CB 250!talán ismered....
gondolkodom én is,de h ezek vannak-e a képen azt nem tom
Voltam kint a bányában múltkor az MZvel
vicces volt
max 1-es
ne má,,, ezek zsir ujjak? rendszámmal ennyiért, veszek eggyet azonnal,,
Baszki, nekem a haverjaim egy nagy csomag fonnyadt retket hoztak csokorba kötve. Nem kis röhögés volt