Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huligán!
a kurva életbe megint hozott valamit a postás ...és nem pénz
na megyek dolgoznyi mert sosem leszek kész ....majd benézek ...csá

motorozni kéne inkább

tényleg hosszúhétvége lesz .....
Így jár az, aki árral szemben motorozik
nekem a szembeütközéseimhez kell a rendes kézvédő
jaja......onnan szedtem előbb a képet
Kézvédő témához...nekem sima műanyag van, de én csak a puha homokban motorozok...
megnéztem én is az ufoplast.com -on tényleg benn van a katalogusban "jumpy handguards " néven, csak gondolom ide nem hozzák be mert a másik nem fogyna,

kötsögök,
lemaradt a jól van csak viccőtem
ő is iszik ?

j
Hmmm, jó kis Vito, egyszer megmentette apát, nem maradt rajta ép négyzetmilliméter, szaltó, bukfenc volt minden, de apa megúszta pár karcolással
Megelőzöm a bajt, autóval megyek Nah viccet félretéve, ha iszok nem vezetek még biciklit se...
mostmár nagyon spórolnak az anyagokkal...
tudnának ezek most is csak akkor sose kéne venni mégegy kocsit....

nagyon tele a fütyim velük

hallottam ilyet , hogy régebben mérnökök kimentek a bontókba ill. vittek onnan be nekik mintát az íróasztalukra és megnézték hogy mi sikerült túlerősre és ott lespóroltak...kicsit a szaron egyengettek , hogy egyszerre legyen szar a kocsid mert akkor eldobod......és veheted tőlük az újat drága pénzért
jahh mint az autok minél ujjabb annál szarabb,, autot csinálni is kb 95-97-ig tudtak ,,,

azután már csak pénztemetöket gyártottak,

közös nyomo cső,400 bár, 1,9 köbcentis furgon 110 loerő, 5 liter olaj a motorban,,,6 sebességes válto három kilométeres vezérműszij,,,

az öreg 108 D vitom 2300 köbcenti ,normál soros adagolo, se turbo, se közös nyomocsö, dupla vezérmű láncos motor, 9,5 liter olaj a motorban akkora belső szűrövel mint egy tankban,,
tiszta alkesz vagy ......és sisak nélkül motorozol ríszegen
Ma lesz a sulis majális...nincs kedvem kimenni, pedig vettem pár üveg söröcskét is, meg saslik lesz a kaja
meg az első esésnél letörik a müanyag szar rola,,egy fostalicska,
ha a gyárto lapján fenn van még akkor lehet hogy létezik, kinti aunerben kellene megnézetni talán ott figyel polcon,

a moto complettnél nekem még eggyet találtak kb egy éve, polc alatt fetrengett egy fehér,
szewa
szerinted miért ez van a mi motorunkon ? meg a tiéden is

kiszopják az anyjukat ...olyan mint a c10 -es gumi ...jó is volt nem túl drága,abból adták el a legtöbbet a boltosok és erre a csehek lekapcsolták a gépet ami szarja

hát vicc
hello,
hát nem...erre azthiszem nincs ráöntve a műanyag mint a miénkre....
de miért nem fényképezik le hátulról ?

előbb néztem a gyártó honlapján még rajta a miénk...elméletileg akkor még van..

hozzák a gyengébb szemetet mert azt még el lehet adni ...aztán ráhajlik a kezedre...de alámíniumos
Döme! Számlaszámot küldöd ma?
Re GG elt emberek! Mi a pályarája?
de ez még a régi fajta, erős massziv kivitel, ezt ugy tudom már nem forgalmazzák, tul jo volt, nem fogyott elég sűrűn,