Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia nikk ...mi a stájsz felétek ? nyáron megyek arra mindenképp és berúgsz örömödbe
Háj! Összeszetté má valami tizennyócéves, fehérmájú ribit?
keresni kell vmi jó helyet....... te nyáron nem nézünk fel fótra?alvás uncsiméknál.....1 hétvége
Hát ez a szaros alföld nagyon unalmas
remélem a motorokra nem megy át a sertésinfluenza

háj béláim
Horrorfilm...wehehehe
Na szewa mindenki!

Ittennék igen faja eső volt.... lesz mit a sárvédőbe csapni a hétvégén
Ja, így könnyű...
tényleg így van....
De a Royal-okat azóta sem adták el...
Krisztián...akkor minek tekergeted?
Jóesélyed van hogy eltekergetted a fasza beállítást rajta....
titok...
hát én a több csaj híve vagyok!mer van tartalék tartalékja és frissíteni kell évjáratot meg legyen vékony meg húsos is,,,az a bisztos
Na mondjuk nekem aztán pont tökmindegy...annyira csajozási antitálentum vagyok hogy nagyon...
Hát nemtom...exem "csak" 7 évvel volt fiatalabb nálam és így se sok közös témánk volt a dugáson kívül...persze ha csak arra kell akkor oké...csak akkor meg gyakran kell(ene) cserélgetni őket, az meg kurva fárasztó...
az a drága kislány meg partizán dalokat énekelgetne mert aszt hinné géppisztoly csövét fogdossa
szerintem meg 30 felett lessz egy csaj igazán nő, akkor már nincs rizsa, teljesitmény, és minőség az viszont sokkal több,
nem az jó! mert irigyelnek
szerintem meg azt a képet rakják be minden gizgaz hirdetés alá, fölé mellé,
hány éves is a nővéred? pontos cime elérhetösége, telefonszám ilyesmi,,
Biztos így van, de azért az elég gáz lehet mikor a csajod apjának néznek...
csak gondolod, mire megöregszel észreveszed hogy a teljesítmény 30. x nél van igazán,őt csak egyszer én + asztán többet nem állna szóba csitrivel
Csak az a kár hogy már hozzám is túl fiatalok az ilyen kiscsibék...hozzátok meg pláne!