cső neem tom uncsim ha ideadja akkor jah de am csak lenézek,meg átnézünk sztem fótra a bányába van-e vmi.....talán nyáron felnézünk oda moccal is.......
akkor tulajdonképpen mindegy h mit veszel melyik tetszik jobban 2t vagy 4t? 2t az könnyebb egysezrűbb kevsebb dolog romolhat el de ha semmi extrémet nem csinálsz akkor 4t se nagyon fog csak, cserélni benne időbe az olajat meg szűrőt azt annyi de ha pár oldallal viszalapozol akkor fogsz látni egy hosszú beszélgetést tegnap is érdeklődött valaki
amatőr endúrózgatás nálam annyit tesz, hogy lemotorozok a Tiszáig meg vissza (30 km körülbelül), vagy a birtokunkra kimegyek és ott kerülgetek erre arra. de semmi Erzberg vagy ilyesmi. :)
GasGas Enduró vásárlásán gondolkoztam és szeretném a segítségeteket kérni, teljesen amatőr endúrózgatásra kellene a motor, igazából azt nem tudom, hogy 2t illetve 4t lenne az ideálisabb erre a célre? EC 300 és FSE 450 lenne a két motor amelyek között vacillálok. :)
Várom válaszát egy Gas Gas tulajdonosnak, vagy aki rendelkezik tapasztalatokkal :) KÖSZÖNÖM
mizu?
hétvégét erre töltöd?
Na ilyen van nekem,19 papír volt
GasGas Enduró vásárlásán gondolkoztam és szeretném a segítségeteket kérni, teljesen amatőr endúrózgatásra kellene a motor, igazából azt nem tudom, hogy 2t illetve 4t lenne az ideálisabb erre a célre? EC 300 és FSE 450 lenne a két motor amelyek között vacillálok. :)
Várom válaszát egy Gas Gas tulajdonosnak, vagy aki rendelkezik tapasztalatokkal :) KÖSZÖNÖM