Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha akarod mesélhetek még lábtarto által kilukasztott bokárol, mert csak kiprobálta csizma nélkűl a motort, és pont oda esett rá,,,,

stb,,,,,,,,,,,,,stb,,,
erre van egy tanulságos sztorim,,

jo pár éve volt, egy ismerős srác tesoja kölcsön motorjával egykerekezgetni tanult a fűves focipályán,sisak minden nélkűl , kicsit tulhuzta hanyatt esett, ugy verte oda a fejét hogy két hétig volt komában,,,

szűleit nagyon megviselte a dolog,,,

a srác soha többé nem űlt motorra,,

a baj váratlanul jön, soha nem jelentkezik be elöre,
felszerelés nélkül nem megyek úgy mint a hülye
másik meghogy kölcsönmotor
a doki meg a korházi fekvés még többe kerűl,,,,,
világválság van vazze
sportcipő, ohne térdvédő, páncél könyök, kesztyű, szeműveg,,

de talon agy az van,
nekem sincs váltó problémám
az enyémnek eddig sosem volt válto problémája, pedig rugdosom mint állat, na én meg lassan megyek motorolni,
namivan,kész lett negyedszerre is?
jaja,az a fini
Na megyek F1-et nézni, aztán meg pakolni kell a garázsba, mert ott lesz a ballagás utáni kajálás
Azt hittem csak az én Gas Gasom huncutkodik az üressel Mondjuk, ha már be van melegedve, akkor azért könnyebb beletalálni Egyébként re GG elt!
Jó Reggelt
jahh ilyeneket tenyésztek, és mikor megnő ilyen lessz belöle,
Vagy vegyél légpuskát. . .
Reggelt!
itt úgy csiripelnek most a madarak,hogy nem lehet aludni vazee.....lehet itt a nyár ..............
na dobok egy légszűrőpuccantást mára ha már nem bírok dögleni
gyurikának micsoda fasza csajai vannak mindíg
morgen
Jó kis tini rózsaszín puncija volt?
Szia!
Nekem eddig 2 GasGasom volt és mindkettőnél kurva nehezen lehet megtalálni az üreset...mondjuk az 450-esnél legaább ég a lámpa, ha abban van...
Bár az is igaz hogy (szerintem) az összes endurónál/krossznál nehezen lehet megtalálni az üreset...bezzeg sirató közepén mindig sikerül, bassza meg!
Ja, és nekem egyiken sem volt jó a műszerfal! (de tényleg!)
...meg a lámpa.... ...erről viszont Döme tudna többet mondani...én nem akarok nyilatkozni....fájó pillanata életemnek...
na mi a csöcs van itt?
mi a címe?
amúgy kisfiacskád megváltozott...hosszú haj,vasalás satöbbi mellettem az exnőci.
Akkor tessék kihasználni a lehetőséget!

én is azt teszem....

Jó éjt!