Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a triál gumi laza omladékos, talajon vagy folyosabb homokos jellegűn szart sem ér mivel nem arra találták, nem tud " lapátolni" mivel a bűtykök majdnem egymásban vannak,alig van köztűk hézag, kemény sziklán viszont nagyon jo a gumi anyaga és kialakitása miatt ,
akkor szokták felrakni endurora amikor kimondott triál elemeket akarnak gyakorolni kis terűleten,sziklákat, farönköket mászni,
meg teremkrosszon használják ahol épitett deszkás pálya van, arrol hogy ott milyen sanya72 tud neked konkrétat mesélni az EC-ben, mert ő használta nemegyszer nyiregyházi teremkrosszon,
A tartalékot azért írta, mert valami baszottnagy (talán Aprilia) tankot mekkeltek fel rá...tehát miután kifogyott és tartalékra tette, utána ment még a tankban lévő benzinnel 120 km-t...
Re GG elt! Nekem ma nincs első két órám .
Sikerült kimérni a potmétert?
Lenes adott adatokat?
Én azért kipróbálom a brembo-t, 6000 Ft-ot megér !
szerencsére ilyen lájtosak már a napok ma első 4 óra matek próbaérettségi majd irány a vidámpark
osztállyal voltuuuunk
goldfreenbe az S33 nem rossz,nekem is az van benne,első érzésre jobb volt mint a gyári sztem
Te mióta jársz a bazilikába?
Én az FSE gyári fékkarját 7x hajtottam vissza...a ami napig az van rajta... Tanum is van rá....
én a helyében akkor is mennék, ha kint kell aludnom az utcán...
Sisaktartó doboz még mindig vicces...egyébként DRZ-nek az jó, ha 120 KM-et megy, tartalékon? Most nem fikázom, tényleg...
Csak mert a 450-es GG element nem tartalékon több mint 120-at Erdélyben...Janival mértük...
De szerezhetek 17000Ft ért is fékbetétet.
GG Racing verzió. . .
Jó estét, jó szurkolást!
A Csorba Ákinak azért megteszi. . .
S3, vagy GP minőséget vegyél, ne AD-t. . .
A gyári betét 6000 körül van. . .
Bálintgazda!
TT-n láttam hogy többen használnak az enduroikon triál hátsógumit...neked volt/van mindkettő, szerinted mennyire életképes ez a megoldás? Nekem erős kétségeim vannak...
http://www.thumpertalk.com/for...
hmm erről nem tudok. én arról tudtam hogy a balansztengellyel volt valami balhé hogy nem lett jó...passz.
Annyit tudok hogy vmi fogaskerék lett csináltatva hozzá de elbaszták.
deaz nem jóóóó.tavaly kaptam igazgatói intést(vagy tavaly előtt ),amikor csutkán mentem el a suli mellett 2.órában...és túl hangos a vas és zavarom a tanítást...anyámék csak röhögtek itthon

hátja sajna nem hiszem hogy kész lesz még áprilisban...de remélem nincs már sok hátra...
Nem volt rola szo,nem tudom hogy áll a dolog.Ja suliba szerintem sem mész már vele.Bár kerekezni talán tudsz a suli utcájába akkoris ha nincs tanitás.Nem?
goldfren egy szar , m-cax lánckerék pedig egy vicc,
hello..nem tudom,nem beszéltem Zozival...nagyon ég már a seggem..jó lenne motorozni...Te nem tudsz valamit? többet jársz arra Ha minden igaz már csak a kuplung van hátra meg valami a vezérlésnél.. de suliba már nem fogok vele menni, még 9 tanítási nap...pedig még jó lett volna egy uccsót kerekezni a suli utcájában
más. ez nem objektíves gép..sportfotókat elfelejthetem ezzel... habár van itthon egy nikon d40 is de azt nem szeretem...
Szia KTM SUPERMOTO!Mizu?Idénre marad a fényképeszkedés? Hogy áll a moci?
szép képek
de nem az én stílusom
egy sportfotózásnál szívesen összemérhetjük a tudásunkat
most nem kötekedés csak hogy más mit tud ugyan azon a helyen
jah és origi képek!