Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem leszáradhat nyugodtan...Sanya úgyis megmondta hogy tök fölösleges az nekem...
mijastájsz, motoroztál ma,? mindenkinek száradjon le a pöcse aki nem motorozott ma, zoozee-nak is,
Szerbusz vizibusz
szép estét,
Inykább mennnnyyyyyyé diszkóba.
Merre vagytok?
neeem sajna...... most elkapódtam gépszíjilag már nem hagyom abba a melót ....mielőtt megkérdeznétek azt csinálom ...már háromszor kész volt
még megyek vissza most is.....pedig diszkóba kéne csörögnöm

mi volt a gáz ? nem jöttél kormányért
hali
voltál kint?
Én még nem idegesítem magam...majd, ha odakerülök
utána meg jön a szopás hálisten én már túl vagyok rajta
Na szevasztok! Megjöttem az ebédről, jó kis mamipapi 7 nap és ballagás
szewasztok....
ma verseny van tokodon vazze....
Én inkább előbb megyek el innen (ha tudok) mint hogy esetleg már késő legyen...

Hogy valami vidámabb téma is legyen: http://vimeo.com/4192861
Hát ezt Dani mondhatod általánosítva is!Én is és még sokan így vagyunk ezzel.Az meg tényleg így van hogy ha történik egy kis jó az emberrel már nem is örülhet neki annyira mert utána biztos beüt a szar Én is szenvedek már mindennel.DE nem sorolom mert az egy regény lenne.Munkahellyel meg annyit hogy örülök ha dolgozhatok ezért a kurvalószar pénzért.Nem tudom mi lesz csak annyit tudok hogy kitartok egy ideig.Az vagy megszokom vagy amikor már minden mindegy én is veszek egy irányt és kimegyek külföldre.Teszem hozzá ezt legvégső esetben de sajnos ha tényleg annyira beüt a szar akkor nem tehetek én se mást.
Az utóbbi időben inkább behúzom a nyakamat és csak onnan pillázok kifelé...mikor kezdi jól érezni magát az ember, akkor tud a legjobban pofára esni...

Amúgy nálam is inkább csak elméleti hogy hódolhatok a hobbimnak: heti 60-70 óra meló mellett nem marad se túl sok kedve se túl sok ideje az embernek bármi másra...és a pénzről ugye akkor még nem is beszéltünk...
Fel a fejjel Dani
Legalább annyid megvan hogy hódolhatsz a hobbidnak....
Sok embernek már rég nincs meg az sem....
Re GG elt
reggelt,
Én meg már irigyelni is fáradt vagyok...
Megjegyzem, így is jobb az órabéred, mint nekem...
én meg mindenkit irigyelek...
nem tudtad, vazze? akkor nézz a szemembe...elvarázsollak...
Még azt is elhitetem veled hogy jól motorozol...
Ja bocs..így mindjárt más....az viszont nem semmi...
Jó reggelt!
hétvégente 1 napot melózom átlagosan,van hogy kettőt. nyáron heti 4-5 napba tolom napi 6 pénzért...9-10 óra