Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem engedi hogy a combosabb bokrok kihajtsák a fék pedált derékszögben,, elvezeti oldalra a támado ágakat.

ha komolyan endurozol akkor kötelezö! a hátso fék kar kovácsolt alubol van, általában mikor visszahajtanád el is törik, és cirka 20e egy ujj,,,
neked van lányod?
Jó gyerek, be kell szedni az elviselési pénzt a szülőktől
most megy norvégiába iskolátol tanulni 1 honapra,,
felhivott,, apa adnál egy kis lovét,,,
eza?
bakker el nem birtam képzelni mi ez.
van powerpartsban is tán
Szeva ronis

Nem tod kb mennyi km-rre van a május 1-es helyszín?
meg sokan mentek?
Lányod hogy van?
a nissin betét tényleg jo holmi, de meg is kell fizetni az árát,
én is üdvözlöm,
jövőhét kedden megyek rutinvizsgára
nálunk suliban van az hogy robogó visítás.... meg egy RX
volt tavaly olyan, hogy óra közepén annyit hallottál, hogy eszméletlenül tépi valaki a gázt... a srác elcsiszolt és felakadt a gáz
meg utcába van egy kisgyerek aki elektromos kocsival szokott járkálni itt az utcába szülői felügyelettel
nah az idegesítő
Bezzeg a robogós pöcsökkel nem foglalkoznak, bömböltetik itt a lakótelepen is a tuningos szarjaikat, persze este, amikor mindenki pihenne már...
Azzal fenyegetőznek, de erre van valami szabály, mégpedig egy zárt helyiségben külső zajhatások nélkül, stb.....
van nálunk decibelmérő?
A rend őrei is ki vannak erre hegyezve, persze egy-két normális is van köztük....
Habár, most nem kellene ilyeneket néznem, mert itt Baján műszakin cseszegetik a motorosokat a kipuff miatt.
De jól néz ki, biztos a hangja is baróóóó
csak a holtponton túl
Remélem
Ezután a stopi meg se kottyan majd
Megrendeltem a 310-es tárcsát is előre 1 hét kb...meg olyan 12ezer forint lesz, elég harapós lesz vele a jószág
nem beszéled be, melegítve jobban ragad.