Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tesóm barátja vette cégnévre. így olcsó. és együtt csinálgatjuk. én a felniket vettem rá.... megdolgoztam azért a pénzért...hidd el,költöttem volna a motoromra,de azt sem tudom mi van vele
4kilóból már rég mehetne a KTM+még benzinre is maradt volna nem kevés lóvéd...azt már fel se hozom hogy nekem ennyi idős koromban nekem honnan a faszomból lett volna pénzem autóra...meg hogy jelenleg is hányhavi fizetésem ez az összeg...
Ahh, itt volt komoly eső... olyan öt csepp körül, a kocsi szélvédőjén kentem el a bogarakat, oszt annyi
Sziasztok.Gratula a kocsihoz. Belefogsz őrűlni ebbe a motorvárásba
Ja itt is csak dörgött meg vilámlott de esőt csak távolról láttam Eljárok holnap már kajak egy esőtáncot talán lesz valami
Há mér? Mi itten már mindent megadnánk egy kis esőért, úgy porzik minden
azt nem lehet húzni.... nem is akarom... ez meg jó áron volt..2000es,kisteher...4kilóért
Ja, világos...végülis tényleg sokkal egyszerűbb meg olcsóbb venni egy másik autót mint 4 db felnit a már meglévőre...
az gázos is,szóval még annyira sem szennyezi a környezetet...de nincs rajta 16os 9 colos felni
Van rendes benzines autód járjál azzal ne pedig ezzel a koromgyárral!
adj motort
Ne kormoljon!
hát motorom nincs,legalább a kocsi kormoljon
Még egy rohadt olajkályha kormol majd a városban...fasza!
na.. ha mostantól pesten valaki sötétített cliot lát 16os felnivel akkor én vagyok többnyire 1.5 dci, 92 lovas.... majd játszunk vele,lehet húzni,nagyobb intercooler stb stb... ma vettük a felniket rá vegyesen használjuk tesóm férjével...hobbiautó lesz,építgetjük sötétítés lejön róla.nagyon cigányos,nem tom hogy tetszhetett ez az előző tulajnak
Köszi!
hát igen ahogyan mondod
de tényleg!
mióta van jogsim minden pénzem benzinre költöm!
Az év poénja...te meg a nem iszol két külön fogalom
nemiszok.
te répa

soha
Csak el akarod terelni a gyanút magadról, Te vagy itt az ügyeletes alkoholista
ja és sutyerák már RÉSZEG
Egy kicsit még leszek, ezért írjatok jó sokat Nemsokára benézünk a hivatalba, kapott a zenegép pár új mulatóst meg régi magyart
heló ! szép kép, én is pont az eső előtt értem haza, betoltam a garázsba a vasat, és már szakadt is.......
szép estét gázosok, ma bekergetett a motorozásbol az eső,
Nekem azvolt gyárilag fent,1és fél évet birt vegyes talajon(gánton,tokodon használva,illetve soskutra ki lábon erdőn-mezőn át )