Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, válaszoltam!
Tényleg nagyon szívesen, reméljük nem sokszor kell használnotok, de próbáltunk praktikusat választani a kedvesemmel. Én pedig köszi a sok segítséget.......
küldtem!
Holnap meló, vasárnap kiállítás és a stand bontása hazaszállítása. . .

Mégegyszer köszi az ajit, Kedvesemnek is nagyon tetszik!
De jó neked , nálam már hétvége van. Nem kell holnap melóznom.
Csak megyek Visegrádra. Esőben, álmosan.
Küldöm mailben!
Na megyek túrók egy kis milánóit
Pillangó potméter
És melyik alkatrész volt a bűnös?
Ha minden igaz meg van a hibálya a lotyómnak

Csak 21000 Ft
Na majd a következőt tőled veszem Egyébként szeva!
Én csak tényleg 1-1 cseppet szoktam rátenni...eddig még nem volt gondom vele...
Sziasztok !
nálam csak 1000 Ft.
Ment a válasz is...hát a leírásban azt írják fedje be rendesen a menetet. Én úgy csináltam hogy egy hosszanti csíkban vittem fel az anyagot, meg nem a legszilárdabbat vettem, mert azt mondták, hogy azt az életben nem fogok kiszedni utána...
1-1 csepp kell csak belőle...évek óta használok menetrögzítőt, nagyon sokáig elég egy flakon!

Amúgy küldtem mélt!
2 tárcsát kell felraknom vele meg most ezt a lánckereket...összesen 21 csavar, szerintem el fog fogyni...
Akkor még elég olcsón is vetted...amúgy egy flakon nekem évekig elég szokott lenni.
Na felraktam a lánckereket...kapott egy kis Loctite menetrögzítőt...1500 Ft volt egy kis 5 ml-es doboz
Bridgestone krosszgumikat próbálta valaki?
13e Ft-ért lenne az EXC-re való hátsó itt
Ne irigyelj...a motor megvehető, a szerencse nem...ma már megint úgy érzem, jobb lett volna ha éccaka belefulladok a nagypárnába...
Annyi időt meg pénzt beleöltem ebbe a supermoto szettbe...biztos megmarad még egy darabig a kis huszonötös
Na, kész lett a lánckerekem...meg majd nemsokára megyek a tengelyért is, már csak a féktárcsát várom, meg majd a nyereghez kell egy adapter, de azt csak a féktárcsa felrakása után tudom megcsináltatni...