Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg téged irígyellek mert van motorod (meg Sutyi is )
Komolyan egyre jobban kezdelek irigyelni...
Engem minden nap az életet, hogy pénteken megyünk mulatni a haverokkal...szombat, vasárnap meg motorozni
Én mostanában azzal fekszem le este hogy ma se volt értelme felkeljek...
Na megjöttem, ma se volt értelme iskolába menni...bár ezzel minden nap így vagyok
Ki az aki Dunakeszin a GG kereskedés és a fóti pálya között szokott mozogni egy FSE-vel? Mindig itt megy el a házunk mellett a falu szélén... ééééniiiisss Döme, te biztos ismered
Mondhatni.
ott kicsit darabos lenne
Ja, az a tuareg rally tankja
Ja, főleg az aszfaltos meg kőkeményre szikkadt földutas részeken!
nade milyen viccesen menne,,,,,
Elég viccesen nézne ki az egy EXC ilyennel...
ez valo a fosohomokba, egyszer kiprobálsz egy ilyet fosohomokban ,és garantáltan lefosod a bokádat olyan ujj dimenziokat fogsz átélni,
90%-ban ilyen tökigérő fosóhomokban motorozok (környéken csak az van) úgyhogy asszem nem ez a nekem való cucc...
meglepödtem a hétvégén hogy most akkor mégse vette meg a tesod a Tibi 300 exc-jét,,,?
triál gumi bűtyke iszonyat komoly anyagbol van, nagyon puha, sosem törik csak kopik, -hogy ne fájjon,
triál guminál a jelszo,: puha a gumi kemény a talaj,

és mondjuk fontos az is hogy egy olyan gumival nagyon laposan járnak, 0,4 bar, magas ballonos a gumi ezért még ha egy enduro felnin belsövel szereled akkor is maradhat laposabban mert nehezebben tudja kicsipni , puhán meg szétterűl mint egy lánctalp,
szeva kanyarguru,
anno én is meglepödtem amikor meglett a gizgaz hogy ezen is nissin fékek vannak mint a crf-en, csak sokkal nagyobb verzio
Akkor jól gondoltam...
+ talán még az is gond lehet hogy a nagyon puha anyag miatt könnyebben ki/leszakadnak a bütykök...
Ahoj Ronis!
Én most cseréltem ki a crf-be a gyári nissin betétet egy gódfren k5-LX típusra ami nagyon komolyan fog.Olyan mint a gyári, persze ezt én sem hittem amíg ki nem próbáltam.Monnyuk a hondának alapbol moslék a fékje amin az isten sem segít. ........lehet, hogy azért nem érzek különbséget a nissin és k5-LX között...Hahahaha....
Oszt mi a helyzet az Ádi mejszterrel?
bocs, s-33-at akartam irni
Döme! Akkor mennyi lenne az Nissin betét? Nekem nem kell Racing változtat...jó nekem az, amivel gyárilag szerelik...
azért Andris mert te egy URIGELLER VAGY
a goldfren s3 a ritka kivétel , a goldfren szar betétei közűl, az a betét még használhato, de az sem olyan jo mint egy gyári nissin,,, szerintem,