Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudtam menni ezen a hétvégén volt szilvásvárad kutya kiállitás, május elsejei hétvégén megyűnk ujj helyre caransebes-re három napra,
Dani ne mosogasd, bár ha szerelni kell én is lemosom,
jotanács, inkább kösd ki bowdennel ,lazán persze, a hátso fékpedálodat a vázon a rezo felfogato fűlhöz, rakj rá két nagyobbfajta elektromos sorkapocsban lévö réz csavaros összekötöt, mielött egy bokor, vagy ág derékszögben ki nem hajtja,
azt a műanyag védőszart ami az elsö lánckeréknél van azt meg dobd el jo messzire ,mielött egy combosabb sárban meg nem szopat, az alatta lévő alu láncvezetöt azt hagyd rajta mindenképpen,
Szeva !

Tudtál mérni ohmokat ?
vagy behegeszt új menet fúr,csak óvatossan nehogy eldeformálódjon
jaja...én is valami ilyesmire gondoltam...asszem a régi SX-em is így volt megcsinálva...
Pedig szóltam is a srácnak amikor megvette hogy köpi a gyertya mellett az olajat a hengerfej...na mindegy....
igyszokták, meg kell perselyezni
Szerintem semmit...maximum olyat tudok elképzelni, hogy nagyobb menetet fúrni rá, majd esztergáltatni egy olyan menetes csövet aminek a külső része megy az új menetbe a belső részébe meg a gyertya, de nem tudom ez lehetséges-e...
Sziasztok!
Havernak a 125-ös TDR Yamahája kilőtte a gyertyát....állítólag vissza sem tudja tekerni...mi lehet vele csinálni?
Gyorsba válaszoljatok, ha tudtok!
Amúgy sziasztok!
Nem voltam ott, de ki se kellett venni az autóból
Hali !

Vizsga laza volt ?
szép ez a kis gép....
Vizsga előtt, vizsga után, félig lotyósítva
képet nem gépet....boccs
nah majd cslunk olyan gépet is..... mikor is jössz hozzánk?
csocsi
neked kellett volna ott lenned
öööööööö balról a 3. Úriember ki?
Jah,faja volt cereden !
Egy kép csabival
Szasztok

Ronis,írj már a Romcsi feelingről valami infót
Sziasztok!
Lenes!Van már ár a kidörrentöre?
Szevasztok!Ez a sárkány nem is ér már annyit!Az enyém is repült majdnem vagy150 métert egy szakadékba de felakadt egy fára kb 5 méterre a sikla peremtől!
Halleluja!
Szevasztok! Na átcsusszantam a műszakin
Szerezzél mesterlövészpuskát!

Jövőre majd varratok nagymuterral olyat is...
túl messze vagy, vazze!
...de jó a nyuszis kép...kis bojtos farkad hol van?