Dani ne mosogasd, bár ha szerelni kell én is lemosom,
jotanács, inkább kösd ki bowdennel ,lazán persze, a hátso fékpedálodat a vázon a rezo felfogato fűlhöz, rakj rá két nagyobbfajta elektromos sorkapocsban lévö réz csavaros összekötöt, mielött egy bokor, vagy ág derékszögben ki nem hajtja,
azt a műanyag védőszart ami az elsö lánckeréknél van azt meg dobd el jo messzire ,mielött egy combosabb sárban meg nem szopat, az alatta lévő alu láncvezetöt azt hagyd rajta mindenképpen,
jaja...én is valami ilyesmire gondoltam...asszem a régi SX-em is így volt megcsinálva...
Pedig szóltam is a srácnak amikor megvette hogy köpi a gyertya mellett az olajat a hengerfej...na mindegy....
Szerintem semmit...maximum olyat tudok elképzelni, hogy nagyobb menetet fúrni rá, majd esztergáltatni egy olyan menetes csövet aminek a külső része megy az új menetbe a belső részébe meg a gyertya, de nem tudom ez lehetséges-e...
Sziasztok!
Havernak a 125-ös TDR Yamahája kilőtte a gyertyát....állítólag vissza sem tudja tekerni...mi lehet vele csinálni?
Gyorsba válaszoljatok, ha tudtok!
Amúgy sziasztok!
Szevasztok!Ez a sárkány nem is ér már annyit!Az enyém is repült majdnem vagy150 métert egy szakadékba de felakadt egy fára kb 5 méterre a sikla peremtől!
jotanács, inkább kösd ki bowdennel ,lazán persze, a hátso fékpedálodat a vázon a rezo felfogato fűlhöz, rakj rá két nagyobbfajta elektromos sorkapocsban lévö réz csavaros összekötöt, mielött egy bokor, vagy ág derékszögben ki nem hajtja,
azt a műanyag védőszart ami az elsö lánckeréknél van azt meg dobd el jo messzire ,mielött egy combosabb sárban meg nem szopat, az alatta lévő alu láncvezetöt azt hagyd rajta mindenképpen,
Tudtál mérni ohmokat ?
Pedig szóltam is a srácnak amikor megvette hogy köpi a gyertya mellett az olajat a hengerfej...na mindegy....
Havernak a 125-ös TDR Yamahája kilőtte a gyertyát....állítólag vissza sem tudja tekerni...mi lehet vele csinálni?
Gyorsba válaszoljatok, ha tudtok!
Amúgy sziasztok!
Vizsga laza volt ?
neked kellett volna ott lenned
Egy kép csabival
Ronis,írj már a Romcsi feelingről valami infót
Jövőre majd varratok nagymuterral olyat is...
...de jó a nyuszis kép...kis bojtos farkad hol van?