Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telot mikor csinálod meg mekeeee?Tegnap hiányoztál
Az is jooooo!De én sz...k neked zacsiba csak kend be vele.De akkor odamegyek énishozzád sikitani
Babetta milyen?
Reménytelen?
Makeeeee!
A többi vasat ne kromofágozd,hanem fáradt dísel motorolajjal locsold meg!
Ha neked nincs,majd én adok!
ide kellett volna kamera! annyira röhögtem ahogy a 80 kiló körüli szaros csövet kabzsin tuszkolták a csomi tartóba,hogy holnap kapnak még babettát+hűtőt
hondás szív

de volt régi szééép 100as audi is. az igazi 2.3 5henger..nyamiii az más kérdés hogy átlagosan csak 4 henger ment
Makeeee te mindig geci voltál.De hogy már a tesviiireiddel is?
4 perc és kezdődik a Showder Klub
az nekem tőcsavaros megoldás lenne.szóval nem játszik,de köszi
Jaaaa még honda motor is!Akkor elhalgass!
7J15-ös, et38 fotó most nincs
ma csodálatos vidulást rendeztem,láttam hogy lomolnak az utcában és én is összeraktam az udvaron rengeteg vasat,egy óra alatt jött is a kapás,,cigány műhold sugárzott mer mindeggyik akkorát fékezett és rendessen licitáltak de akkora szemét voltam hogy eladtam az egészet annak aki opel kadettel jött.volt egy kurva nehéz vas cső amit a csirke udvarbol szettem ki TISZTA TYÚKSZAR bolond öcsém rákent még!hát berakta a kocsiba én meg röhögtem mint állat ,van még vas de ezt bekenem kromofággal és megnézem a hatást
6ember volt a rekord...szóval rajtam kívül 5... de van havernak egy régi merci a 80asévekből,kupé...ott 9en voltunk,ketten a csomagtartóban

a honda utcai paripa első felnije kuka
Ebbe hány részeg haver fér el?
jah,marad a vonat mellett amúgy meg fent a hegytetőn...de idegesítő avonat...de 15 éve alatt már sikerült annyira megszokni hogy nem is hallom jóformán a kocsika meg kész gazdaságos...7-8 liter gázból...mintha 4 lenne benzinből,szóval jó nagyon
és az utcai honda motorkerékpárja ? az semmi?
Joo kis kocsid van.És itt laksz?
téged... se. amúgy meg inkább ezzel járkálok mint a clioval...azzal tesóm barátja
Nem titok..az én EXC-m is kicsivel több, mint 1 millióba volt, 720ezerrel szálltunk ki belőle
Nincs valakinek egy eladó telóharisnyája? A mostani védő beleér a 17-es gumiba
Gyurika nem akarsz te tul sokat?Van supimocid,renault teherkocsid,cmena fényképezőgéped.Mit akarsz még?
amióta szezon van...jönnek érte sorban a telefonok,emailek..csak az ajánlatok 6ossal kezdődnek... nekem megy 1essel kezdődik a szám amennyibe van...habár tudom,azt sosem szabad nézni,de akkor is. többet ér számomra mint 6xx... a kis szerelmem
ja.... két napja is megakarták venni

már ne add el
akkor én eladjam?