ide kellett volna kamera! annyira röhögtem ahogy a 80 kiló körüli szaros csövet kabzsin tuszkolták a csomi tartóba,hogy holnap kapnak még babettát+hűtőt
ma csodálatos vidulást rendeztem,láttam hogy lomolnak az utcában és én is összeraktam az udvaron rengeteg vasat,egy óra alatt jött is a kapás,,cigány műhold sugárzott mer mindeggyik akkorát fékezett és rendessen licitáltak de akkora szemét voltam hogy eladtam az egészet annak aki opel kadettel jött.volt egy kurva nehéz vas cső amit a csirke udvarbol szettem ki TISZTA TYÚKSZAR bolond öcsém rákent még!hát berakta a kocsiba én meg röhögtem mint állat ,van még vas de ezt bekenem kromofággal és megnézem a hatást
jah,marad a vonat mellett amúgy meg fent a hegytetőn...de idegesítő avonat...de 15 éve alatt már sikerült annyira megszokni hogy nem is hallom jóformán a kocsika meg kész gazdaságos...7-8 liter gázból...mintha 4 lenne benzinből,szóval jó nagyon
amióta szezon van...jönnek érte sorban a telefonok,emailek..csak az ajánlatok 6ossal kezdődnek... nekem megy 1essel kezdődik a szám amennyibe van...habár tudom,azt sosem szabad nézni,de akkor is. többet ér számomra mint 6xx... a kis szerelmem
Reménytelen?
A többi vasat ne kromofágozd,hanem fáradt dísel motorolajjal locsold meg!
Ha neked nincs,majd én adok!
de volt régi szééép 100as audi is. az igazi 2.3 5henger..nyamiii az más kérdés hogy átlagosan csak 4 henger ment
a honda utcai paripa első felnije kuka
már ne add el