Hát, a katlan túloldaláról elég nyomasztónak tűnt. Öten voltunk, csak ketten teljesítettük. De én is csak akkor kezdtem érdeklődni a projekt iránt, mikor mondták, h a labancok (az ügyvezetőnk is az, a köcsög), teleszarták tőle a gatyát. No, mondom, akkor a kuruc csávó majdan megmutassa.... harmadikra sikerült csak, az igaz
Nem akarok offolni, de több dolog is volt mostanában kereskedelmi tévében, ami itt jóval előbb volt látható. Nemtom, honnak veszik a tudományt, de jól megy nekik sajna...
Hát, igen... én már sajna vén barom vok ahhoz, h tiplizzek. Viszont a fiaimnak már most azt sugallom, h sajna lehet nem ez lesz a hazájuk
hát ja,itt meg írják az igazat.fel is megy az agyvizem,erősen gondolkodok hogy elhagyom az országot,nem akarom hogy a gyerekem 10 orkot tartson majd el
Kijártak a srácok mostanában egy új trükkös siratót, amit múlt héten nem mert bevállalni egy WR 450-nel meg kátéemekkel felfegyverkezett osztrák endurós brigád egyik tagja se....
Én meg felmentem rajta a kis szakadt negyven lovas nyunyukival.... ordibáltam is odafenn, h "nakiakirály"
Mondjuk róla el tudom képzelni. De volt már velünk olyan srác, aki azt mondta, aszfalton az R1-gyel már mindent tud... Az első negyed óra után hazasunnyogott, pedig sár se volt
Péntek este telefonált a főnököm, az osztrák ügyvezető kib@szott tíz embert a cégtől.... Nálunk is elkezdődött a válságosság. Írni se volt kedvem....
Viszont ma überbrutált motoroztunk, a port leszámítva. Mikor hazaértem, apóst be kellett vinnem a balesetire... ellene fordult a megbokrosodott kertitraktor... akkor most mi is az extrém sport?
Na, de a lényeg, h valami elindult, és ha jó lesz a visszhangja, talán máshol is lehet majd hivatkozási alap. Mert jelenleg a beleszarás vagy leginkább az ellenünk irányuló maró rosszindulat a jellemző...
azért az elég gyenge
Siratóhoz grat
Hát, igen... én már sajna vén barom vok ahhoz, h tiplizzek. Viszont a fiaimnak már most azt sugallom, h sajna lehet nem ez lesz a hazájuk
Kijártak a srácok mostanában egy új trükkös siratót, amit múlt héten nem mert bevállalni egy WR 450-nel meg kátéemekkel felfegyverkezett osztrák endurós brigád egyik tagja se....
Én meg felmentem rajta a kis szakadt negyven lovas nyunyukival.... ordibáltam is odafenn, h "nakiakirály"
Mondjuk egy olyan katlanban, ahol a lefelé utolsó két métere szabadesés, de közben húzni kell neki, h felszaladjon szemben
Igazából drukkolok a csávónak, csak valahogy nem köt le a gyorsasági versenyzés...
Mostmá sokkal jobb
Péntek este telefonált a főnököm, az osztrák ügyvezető kib@szott tíz embert a cégtől.... Nálunk is elkezdődött a válságosság. Írni se volt kedvem....
Viszont ma überbrutált motoroztunk, a port leszámítva. Mikor hazaértem, apóst be kellett vinnem a balesetire... ellene fordult a megbokrosodott kertitraktor... akkor most mi is az extrém sport?
Na, de a lényeg, h valami elindult, és ha jó lesz a visszhangja, talán máshol is lehet majd hivatkozási alap. Mert jelenleg a beleszarás vagy leginkább az ellenünk irányuló maró rosszindulat a jellemző...
de tényleg