Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de sikerült
Hát, a katlan túloldaláról elég nyomasztónak tűnt. Öten voltunk, csak ketten teljesítettük. De én is csak akkor kezdtem érdeklődni a projekt iránt, mikor mondták, h a labancok (az ügyvezetőnk is az, a köcsög), teleszarták tőle a gatyát. No, mondom, akkor a kuruc csávó majdan megmutassa.... harmadikra sikerült csak, az igaz
mondták hogy 100 kg a motor és 110 LE
azért az elég gyenge

Siratóhoz grat
Nem akarok offolni, de több dolog is volt mostanában kereskedelmi tévében, ami itt jóval előbb volt látható. Nemtom, honnak veszik a tudományt, de jól megy nekik sajna...

Hát, igen... én már sajna vén barom vok ahhoz, h tiplizzek. Viszont a fiaimnak már most azt sugallom, h sajna lehet nem ez lesz a hazájuk
Nikkirály
hát ja,itt meg írják az igazat.fel is megy az agyvizem,erősen gondolkodok hogy elhagyom az országot,nem akarom hogy a gyerekem 10 orkot tartson majd el
Viszont ma iggen büszke voltam magamra...

Kijártak a srácok mostanában egy új trükkös siratót, amit múlt héten nem mert bevállalni egy WR 450-nel meg kátéemekkel felfegyverkezett osztrák endurós brigád egyik tagja se....

Én meg felmentem rajta a kis szakadt negyven lovas nyunyukival.... ordibáltam is odafenn, h "nakiakirály"
Köszi, de én a radikális köcsög, ezt nézemFüggetlen szélsőjobbos hírportál
Na, majd belejön... vigyázni kell a kettőötvennel nehogy elragadjon mingyá az elején
10.lett
Mondjuk róla el tudom képzelni. De volt már velünk olyan srác, aki azt mondta, aszfalton az R1-gyel már mindent tud... Az első negyed óra után hazasunnyogott, pedig sár se volt
Jól keni a kettőötvenest? Én ma iggen jól kentem
én nem félteném,tud az terepen is
Eccer szívesen motoroznék a sráccal, kíváncsi volnék, mit alkot terepen

Mondjuk egy olyan katlanban, ahol a lefelé utolsó két métere szabadesés, de közben húzni kell neki, h felszaladjon szemben
amúgy én is őt nézem
A zasszony elkapcsolt, amíg leléptem. Mi a zsír?

Igazából drukkolok a csávónak, csak valahogy nem köt le a gyorsasági versenyzés...
Viszont most, h az apján én rendeztem, nem b@szogat a zasszony, h megen odab@sztam a koszos motorosgöncöt a szoba közepére
Persze, hogy Talmát nézünk!
Tsákány. Már aszittem, mindenki Talmát néz. Nekem nem volt idegem, mert apóst most hoztam meg gipszelésből és addig nem ihattam a sörömet.

Mostmá sokkal jobb
csőő rokker
Egy vadásszal is összefutottunk ma. És tudom, h hihetetlen, de normálisat, majdhogynem jót beszélgettünk vele
Szewasztok!

Péntek este telefonált a főnököm, az osztrák ügyvezető kib@szott tíz embert a cégtől.... Nálunk is elkezdődött a válságosság. Írni se volt kedvem....

Viszont ma überbrutált motoroztunk, a port leszámítva. Mikor hazaértem, apóst be kellett vinnem a balesetire... ellene fordult a megbokrosodott kertitraktor... akkor most mi is az extrém sport?

Na, de a lényeg, h valami elindult, és ha jó lesz a visszhangja, talán máshol is lehet majd hivatkozási alap. Mert jelenleg a beleszarás vagy leginkább az ellenünk irányuló maró rosszindulat a jellemző...