Viszont most jó ötletet adtál, lehet jövő héten végighivogatom az ilyen évjáratú motort hirdető emberkéket, hátha valakit rá tudok beszélni egy cserére
Mondjuk nekem szerencsém volt (hülyének van ugye a mondás szerint), mindkétszer csak eldőltem (első kerék kicsúszott)...krosszpályán a nagy ugrató előtt én 3-ban mentem...igaz, 2ből indulok
Akkor a tank sztorno.Persze esni sem mindegy hogy esik az ember.Sajnos én most csúnyán odabasztam a csuklóm vagyis kicsavarta és pont ami két éve szilánkosra tört.Utána meg csak nyugdíjas tempó volt azt inkább kiálltam mert nem volt érelme a küzdelemnek Majd legközelebb!Mondjuk most inkább Endurocross 3-ad oszt ban indulok valahol.Legalább ott 3-ikba is rakhatom a gépet
Persze szépek meg jók is csak már számomra elérhetetlenek mármint árban Hitelt az tuti nem veszek fel még nem is vettem és nem is fogok Erre a mostani mocimra is mocskosúl sokat kellett gyűjteni hogy összejöjjön a pénz rá.Szóval a lényeg hogy nekem szerintem itt a csúcs mármint árban és nem hiszem hogy a közeljövőben értékesebb mocim lesz Már ez is megütötte nálam a mércét de megérte az tuti!
most lett nálunk 530 as megint a csapatban két 2009 -es sixday modell..........egyiket komplett kicserélték mert valami gyári hibája volt ....KICSERÉLTÉK!
de most a két friss ló nagyon patent ...nagyon jó futómű és bika is ja és szép is .......majd beszámolok róluk..... de még csak párszáz kilométer van bennük még talán ezer se
El regéltem neked még a pályán de akkor itt is elmesélem mi volt a helyzet Volt az a nagy bucka amin át kellett evickélni mint tavaly.Na kb a 2-ik körben átmentem rajta de túloldalon már várt engem egy fekvő motoros.Megállni megtudtam de aki mögöttem jött az már nem azt telibevert a kormánnyal úgy hogy leestem a motorról persze a kezemet kicsavarta a kézvédő Azt onnantól már nem voltam nagyon toppon kar ügyileg röviden ennyi Ja és látod multkor mondtam neked a használtautón azt a fekete tankot de neked nem kellett nahát ennyi
Hát igen nagyjából úgy van ahogy írtad.Nekem is ami eddig volt KTM azzal nagyon ki voltam békülve és még ki is leszek szerintem jódarabig Majd egykét év mulva elválig merre is akarok elhúzódni.Vagy csak a full terepezés és lehet akkor egy 300EXC-t veszek.Vagy utca meg egy kis light enduró akkor meg az SXC tipus.Az új blokkos négyütem EXC-k valahogy nem jönnek be.Olyan méginkább költekezős gépek lettek szerintem Azt fene tudja majd valami lesz.Lehet pénzem se lesz addigra
hát igazából nem is tudom...de a ktm nagyon bevált ..én már túlvagyok a kisérletezéseken nagyjából meg tanultam a hibákból....eljutottam már idáig nagynehezen .....mindíg endurózok szóval csak ilyen vérbeli európai gép a megoldás ebben a szegmensben......
az én szememben csak európai az igazi enduró....
jók a japók is de crossban meg gyorsaságiban ......inkább
tudom vannak kivételek de ritka olyannyira hogy nem is érdemes beszélni róla
Legközelebb taposóaknákat ásnak be a földbe jah ez az egyik kedvencük azoknak az embereknek(inkább férgek) hogy ezzel szórakozzanak.A másik finom dolog amit felénk is alkalmaztak(nak) az a fához kifeszített drót vagy a karó menetiránnyal ellentétesen leütve dolog.Sajnos legtöbbször nem lesz meg a tettes de egyszer sikerülne csak tetten érni áá biztos ki kötnénk a fához
Ahoj mindenki! Képzeljátek el mai nap mentem ki homokbányába! és a szántö szélén vezető ösvényünkön látom egy gazosabb résznél valami van keresztbe sajnos uccsó pinnatban esett le hogy szöges léc! gyorsan nekibasztam egy gázt meg kuplungot és átmentem rajta! 200m-re rá a bányába már levolt engedve a gumim! Haverok is mondát ők is átmentek rajta meg látták de nem vágták le mi az! Egy köcsög ezzel játszimvágjátok? egy deszkába vert hosszába lefelé szögeket meg párhuzamos sorban vele felfelé is és beletette ezt az ösvénybe levéllel letakarva! Dögölne meg az a köcsög paraszt geci akinek ez jo játék!
Mondjuk nekem szerencsém volt (hülyének van ugye a mondás szerint), mindkétszer csak eldőltem (első kerék kicsúszott)...krosszpályán a nagy ugrató előtt én 3-ban mentem...igaz, 2ből indulok