Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello barátom.Mizu motoroltál?Én igen.Nagyon jot.Kedden gyere a futoért!
szeva Tibi!
Sziasztok.Szuper a video!Na ez már 1 király minőségű sisakkamera lehet.ilyet elfogadnék
Valami olyasmit magyaráz utána a többinek hogy 3-ban ment aztán mikor visszabaszta 2-be akkor esett hanyatt...
akkor simán csak balfasz...egy CR 500-al nem alapjáraton kéne felmenni....
Vannak régebbi videoi is fent...
Nem:) de mi nem teszunk bele zoldet:) de sokan tepnek a szigeten...
hát ennek nem csak a climb volt az első, hanem a motorozás is...
Nem sokat ült még motoron....
EC-be tettem be linket a tegnapi versenyről.
Fújd meg féktisztítóval.
A pillangószelep végén van egy potméter, annak a csatlakozóját is pucold meg!
nekem ezek is tetszenek...a pitypangos kurva jó...
Másodikon kicsit furcsa a nyelved....
Rendőrök nem szóltak még be a pipáért? Nem kérdezték, mi van benne?
Most jöttem fel a garázsból, leírom, hogy miket néztem még át.
- a CR8EIX helyett beletettem egy CR8E -t, hátha nem tettszik neki az iridium. De semmi.......
- leáramtalanítottam, kiszedtem belőle az akkut. De semmi......
- a légmennyiségmérőt kiszedtem és megtisztítgattam, hátha. A csatlakozóját szétszedtem, kontakt spray-vel befújtam. De semmi....
Különben mindegy, hogyan dugom össze a légmennyiségmérőnél a csatit, mert 2 féleképpen lehet. Emlékezetből dugtam most össze, de maradt a régi.
- a gyújtótrafónál és ahol még tudtam, ott csatik szét kontaktot neki és újra össze.
Elmentem egy próbakörre (15-20KM), az elején örömködtem mint állat, mert kb 1 KM-en keresztül nem volt gond (persze lakott területen husvétkor nem húztam mint barom), de utána kezdte a hülyeségét ismét.
Egy kérdés, a légmennyiségmérő érzékelőjét csak letöröltem, de mivel szokták tisztítani? Autókon ráfújnak egy kis féktisztítót, mert az teljesen elpárolog , de itt nem mertem, negogy tönkretegyem. Gondolom nem olcsó kis kütyü !
Reggelt mindenkinek !
Jó reggelt ceredről!

Nagyon fínom terep van itt
Re GG elt!
ez jól sikerült

pinzgauer
terepen a labancok ott vannak ezzel a http://www.youtube.com/watch?v..." target="_blank">pinzgauer-rel is
pedig a kuvasz se semmi a filmen
ezt neked
miért lenne szar ...jó nem a legjobb de telefonnal én se bírok sokkal jobbakat csinálni
na tessék,ez is tegnapi,margit sziget...ha erre azt mondja valaki hogy szar,seggbebaszooooooom feelinges ez a kis margit sziget...minden nap ott punnyadunk,tanulunk, pipázunk,beszélgetünk... de ma sajnos meló van mindjárt indulhatok
akkor most már nem fogsz megölni...köszi

na mentem, meló van. sziasztok! ( Zé gyere szentendrére Mxtibivel a hátadon,de a seggetek alatt sxc legyen )