Igen, úgy érzem, hogy közvetlen utána még minden rendben volt.Egyszerűen nem lehet huzatni a motort, gyorsan felkapcsolgatva semmi gond nincs, de ha nem kapcsolok fel időben, akkor rángat. Kerekezésről szó sem lehet
Így is van...de mégygszer mondom, láttam már embereket,akik minimális stressz hatására kb mindent elfelejtettek....
Olyat is láttam hogy kiejtette a fegyvert a kezéből....
Arról meg már végképp ne beszéljünk hogy 3-4 méterről nem találta el a lőlapot.
Nemtom, nekem úgy tanították hogy a fegyvert emeljem a fejemhez, ne pedig lehajoljak hozzá...
Szerintem ezek annyit csinálják hogy akkor is menne nekik ha már hiányozna a fél lába meg hatszor át lenne lőve a mellkasa...a rutin meg az évek, ahogy mondani szokták...
Nem spóroltak a lőszerrel a srácok...mondjuk 7:00 környékén a törökülésből lődözés azért elég mókásan néz ki...egyébként én 22 voltam mikor szakaszparancsnok lettem...
Közvetlenül semmit, de a szerelő mondta, hogy a gyújtótrafó tartócsavarokat elhagytam belőle és a trafó lógott a levegőben, valamint a trafó picit megrepedt. Szerinte ez nem befolyásolná a dolgot. Azóta nem mostam le, beázás biztos nincs. Közvetlen előtte az történt, hogy találtam alatta egy anyát, ami szerintem a trafó anyája volt, de átnéztem és nem találtam meg a helyét az anyának, azt hittem, hogy a garázsban én szórtam el ezt az anyát.
Ezt akartam elkerülni...mondtam, hogy nem értek hozzá, nekem személy szerint rossz képnek tűnik, de mivel, mint írtad, hogy nagyon értesz hozzá ezért gondolom az szemem rossz...
Csak hogy végre a GasGas-okról is szó essen a GasGas fórumban...
Tudtátok hogy ilyen is volt/van?
Olyat is láttam hogy kiejtette a fegyvert a kezéből....
Arról meg már végképp ne beszéljünk hogy 3-4 méterről nem találta el a lőlapot.
Tudtátok hogy ott volt a Légió is a vietnámi háborúban?
fel volt akadva a gáz,
Szerintem ezek annyit csinálják hogy akkor is menne nekik ha már hiányozna a fél lába meg hatszor át lenne lőve a mellkasa...a rutin meg az évek, ahogy mondani szokták...
Nem spóroltak a lőszerrel a srácok...mondjuk 7:00 környékén a törökülésből lődözés azért elég mókásan néz ki...egyébként én 22 voltam mikor szakaszparancsnok lettem...