és beszéltem Lacival a versenyröl, hogy el kéne mennem már egyre,ő mondta hogy szerinte már gyorsabb tőlem! komolyan elgondolkodtam most ezzel mit is akart.
micsoda írigyei vannak longunknak! én amikor láttam őt ezzel menni akkor ült rajta 10 perce de úgy láttam ezzel megy a legjobban!előtte eggyütt voltunk akkor 450-el volt de az nem neki való...
Evertslong már 2x igy mocizna ha nem váltogatná a motorokat hetente és nem a mociba hanem magába keresné a másodperceket!Azthiszem nem csak a magam nevében mondom hogy ha mi kaptunk volna 1 ilyen 450 est mint amit ő nem is tudom mi lett volna!Amugy igy is fejlődik de sokkal lassabban véleményem szerint.
ne tudd meg ,mik elém ugranak , életem legdurvább esete, ( leszámitva a töréseket ) hogy egyszer elém ugrott egy komplett ottfelejtett murva bánya,, és abba estem bele,, az alján egy csipkebokor közepébe, na az tényleg durva sztori volt,,,,,,,,,,,
máig azt mondom a legdurvább az volt benne hogy leszámitva a zöld, és sötét lila foltokat gyakorlatilag semmi nagy bajom nem lett, ott akkor valaki nagyon figyelt rám fentröl,,
utána oda vittem a haverokat, a szikla perem szélére, és megmutattam nekik hogy na oda estem le,, eggyöntetűen annyit mondtak,,: ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD ez de durva,,,,,
ennyit az elém ugro holmikrol,,
akkor is azt mondom no brake, csak gázgááááááááááázzz,
máig azt mondom a legdurvább az volt benne hogy leszámitva a zöld, és sötét lila foltokat gyakorlatilag semmi nagy bajom nem lett, ott akkor valaki nagyon figyelt rám fentröl,,
utána oda vittem a haverokat, a szikla perem szélére, és megmutattam nekik hogy na oda estem le,, eggyöntetűen annyit mondtak,,: ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD ez de durva,,,,,
ennyit az elém ugro holmikrol,,
akkor is azt mondom no brake, csak gázgááááááááááázzz,