gratulálunk ÖN NYERT,,!
megnyerte az ingyen hétvégénket amit az inota mögötti baglyas hegyen (ami full szikla, ) fogunk megtartani, persze a fékbetéteket, és a lábtartokat elötte leszereljűk,,,,
bezony, speciális konzerválo bevonat, alatta nagyon szépen csillog a fém, csak ha csillog az veszélyes lehet mert a szemembe sűt mikor gurulok aztán jol elvakit, és pitty -putty,,
ezért fontos a megfelelö konzerválás, vizet kerűlni kell árt neki plussz koptatja,,,
Most okoskodásnak fog tűnni a dolog, de:
SOHA nem menj nyélgázon (vagy akár még félgázon sem) olyan helyen,amit nem ismersz, vagy nem látod a másik felét!
Második legfontosabb szabály: MINDIG tartsd a követési távolságot! Így ha esik valaki, nem fogsz te is...
Harmadik szabály: MINDIG CSAK ÉSSZEL!
Na...Kelemen professzort hallották...
Köszönöm szépen neked a jókívánságokat...
Segítettél Te is, nem is keveset...de hát ezért (is) vagyunk itt!
Na, azért temetni még nem kell, lehet hogy már kedden jelentkezem kintről!
Biztos sok tennivalóm lesz, de esténként azért majd megpróbálok be-bekukkantani....és persze minél előbb nyomok fel képeket a kinti "nyomorról"...
Na, megjöttem a motorozásból...szegény Robi nyomott egy bukfencet Kormány, fejidom, sárvédő...meg fájlalja a vállát...felment egy dombra és a másik oldala meg ki volt ásva, szegény belepottyant
Hello Andris!
Szívből kívánom neked és családodnak,hogy minden úgy alakuljon ahogy ezt már jó idővel ezelőtt eltervezted/terveztétek.
1 nagyon jó embert ismertem meg itt ezen a fórumon benned.
Köszi minden eddigi segítséget,ötletet,tippet,trükköt.
Szerencsés és jó utat az egész családnak.
Aztán nem elfelejteni minket onnan is ha van szabad időd írni,írni,írni,írni
de tudod mire gondoltam?
még a mentő is szép belülről
megnyerte az ingyen hétvégénket amit az inota mögötti baglyas hegyen (ami full szikla, ) fogunk megtartani, persze a fékbetéteket, és a lábtartokat elötte leszereljűk,,,,
ezért fontos a megfelelö konzerválás, vizet kerűlni kell árt neki plussz koptatja,,,
nő még mindig nincs jól,ma sem engedték ki
SOHA nem menj nyélgázon (vagy akár még félgázon sem) olyan helyen,amit nem ismersz, vagy nem látod a másik felét!
Második legfontosabb szabály: MINDIG tartsd a követési távolságot! Így ha esik valaki, nem fogsz te is...
Harmadik szabály: MINDIG CSAK ÉSSZEL!
Na...Kelemen professzort hallották...
Segítettél Te is, nem is keveset...de hát ezért (is) vagyunk itt!
Na, azért temetni még nem kell, lehet hogy már kedden jelentkezem kintről!
Biztos sok tennivalóm lesz, de esténként azért majd megpróbálok be-bekukkantani....és persze minél előbb nyomok fel képeket a kinti "nyomorról"...
Szívből kívánom neked és családodnak,hogy minden úgy alakuljon ahogy ezt már jó idővel ezelőtt eltervezted/terveztétek.
1 nagyon jó embert ismertem meg itt ezen a fórumon benned.
Köszi minden eddigi segítséget,ötletet,tippet,trükköt.
Szerencsés és jó utat az egész családnak.
Aztán nem elfelejteni minket onnan is ha van szabad időd írni,írni,írni,írni