Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csinÁltam mÁr gg-ra egy jÓpÁrat!
Nem
ugye a narancsal mentél haza?
10-15 ember...igazából nem tudom
mennyien indultak?
étem már....
Chopper, utcai, enduro...volt minden 4körös volt, de sajna csak 2 van meg videón...első már fel is kerültITT
pitbike-k ellen mentél?
Szevasztok! Megjöttem...nagyon frankó volt...3. lettem a lassúsági versenyben
faszom ez a markolat csere........nem akart rá felé menni nem tudtam,h ilyen szopós.....
fuck! valamiért nincskép pedig beszúrtam egyet na mind1 akkor itt egy link:
http://www.gasgas-online.de/ca...
valakinek van hűtővédője? mert én most fogo csinálni egyet de gondoltam ha valakinek van sablonja vagy egy kész darab lemodellezhetném de ha ncsin az se gáz apámmal összehozunk vmit amúgy ilyesmire gondoltam ha valakinek van valami jó ötlete szóljon 4es alulemezből lesz amúgy
kisütött a Nap,hó elolvadt,laza a talaj......most motorozhatnék
Hello!
tudom h nem sokat ér,de 1 légszűrőtartó műanyagért cseréltem annyit meg megért.
a tanácsodat megfogadtam majd utalom a cash-t
jó napot
akkor már értem miért van az amikor hívlak,mindig ebédszünet vaan
egy jotanács, (persze nem ingyé ,egy ezres lessz,bankkártyát elfogadok,) - vágjál ki egy vastag szivacsot ami boszorul a blokkvédő, és a blokk közé, és ugy fogasd fel, akkor nem lessz mindig tele megkövűlt sárral az a rész,,
hát ez nem sokat ér,, mondjuk a semminél jobb,
amugy jo reggelt,
ha a pokerbol meggazdagszol akkor megemelem a kalapom,,,
Télűző...10.15-kor indulok...csinálok sok sok képet...remélem a papírkutyáknak is megfelel ez az idő és sokan leszünk
na ma is szép időnk van/lesz...megyek sztendrére dolgozni,hogy meglegyen a benzin pénzem
nem csajozás, pokeroztonk hehe most vánszorogtam haza
először össze kell nyerni az anyagi hátteret majd aztán csajozás 1000-rel (este kell dolgozni a munkahelyre meg pihhenni kell bejárni nem tudtadd?)
Dolgozzon aki szegény bazz!