Köszi Ádám!
Ugyan...1 üveg ír whiskey után simán letáncolom őket... ..vagy elég lesz egy stampi is a nagyapám féle páleszből...
Olyan gyorsan fog járni a lábam hogy még én sem fogom látni...
dehogynem!
Nagyon jó kis nap volt
Még arra is emlékszek, hogy jött egy társaság és egyik srác a motorjával meg akart fordulni és le rakta a motort!
Hidi Tibiék is kinnt voltak
Nyergesi Szatyina bácsi
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Akiktől nem tudtam elköszönni "élőben",azoktól elnézést kérek, de kb 1 hete csak elköszöngetek mindenkitől (család, rokonság)...sajnos nem tudok eljutni mindenhova...
Egyébként szeretnék hazaugrani márciusban, de még az sem lehetetlen hogy Erzbergre kimegyek...na, majd meglátjuk...
Zolikám, pénz kikészítve, csörgess meg!
Adásvételit írd meg!Mert akkor én nem írok...mondjuk nem is tudnék, analfabéta (gamma) vagyok...
Ja...és ígérem, nyárig megtanulok motorozni...legalább egy enduró babettára fel tudjak ülni...mondjuk Zoozee-t azzal is elkalapálnám...
Na..megyek pakolni...holnap megy a gépem...
itt volt egy 125-ös gg nálunk asszem 02 es de nagyon bírta pedig végig kifogta a kutya gazdikat...de féllmetes mit kibírt...molosbenzinnel molos olajjal...légszűrőjét két év után mutattuk meg a srácnak hogy hol van....no olajcsere
hihetetlen...és ütötték vágták sokáig az utcán ami megöli ezeket
Télen felszedtem 8 kilót...nem nagyon akar menni a Gas Gas alattam Most nyomatom a fogyókúrát és már lement 3 kiló 60-61-re vissza kell menni, akkor repül alattam a kicsike
Én elvagyok a kis huszonötössel, szerintem még egy darabig le se szeretném cserélni...mondjuk ebben az is nagy szerepet vállal, hogy szinte új motort vettem mikor elhoztuk az EC-t...ha vigyázok rá nagyon sokáig nem kell még hozzányúlni a blokkjához
oda szoktam adni fiataloknak mint pl. neked is...akiken látom már hogy eltudnak indulni vele meg meg is állítják ha kell....és azok először elrettenve mondják hogy húú meg ha meg ekkora ...és pár perc után hozzák vissza hogy milyen kezesbárány ......
persze annyit kell vele tudni hogy elengedd a gázt...a többit megoldja még ha háttal ülsz rajta akkor is...
Ugyan...1 üveg ír whiskey után simán letáncolom őket... ..vagy elég lesz egy stampi is a nagyapám féle páleszből...
Olyan gyorsan fog járni a lábam hogy még én sem fogom látni...
Meséltem már,amikor Ausztriában vettem motort?
de érdekes ez a szemüveg hordási technika most nézem
Ezt pedig tarsd magadnál mertha elkapnak akkor a börtönbe jól jöhet
Nagyon jó kis nap volt
Még arra is emlékszek, hogy jött egy társaság és egyik srác a motorjával meg akart fordulni és le rakta a motort!
Hidi Tibiék is kinnt voltak
Nyergesi Szatyina bácsi
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Akiktől nem tudtam elköszönni "élőben",azoktól elnézést kérek, de kb 1 hete csak elköszöngetek mindenkitől (család, rokonság)...sajnos nem tudok eljutni mindenhova...
Egyébként szeretnék hazaugrani márciusban, de még az sem lehetetlen hogy Erzbergre kimegyek...na, majd meglátjuk...
Zolikám, pénz kikészítve, csörgess meg!
Adásvételit írd meg!Mert akkor én nem írok...mondjuk nem is tudnék, analfabéta (gamma) vagyok...
Ja...és ígérem, nyárig megtanulok motorozni...legalább egy enduró babettára fel tudjak ülni...mondjuk Zoozee-t azzal is elkalapálnám...
Na..megyek pakolni...holnap megy a gépem...
menjetek motorozni !
andris hívlak mindjárt..ha esetleg olvasod
útközben megnézek egy házikót hátha....biztos szar lesz
hihetetlen...és ütötték vágták sokáig az utcán ami megöli ezeket
mutogatni kéne vazze
jól vizsgázott a kis GG
persze annyit kell vele tudni hogy elengedd a gázt...a többit megoldja még ha háttal ülsz rajta akkor is...
szóval én könnyebben eltudom lopni a te exc-det mint az én saját suzukimat
4T miatt nem lehet, hogy könnyebb elindulni vele?